Nieuw Zwols muziekcollectief komt met debuut-EP

Zwolle – ‘May I Found You’ is de debuut-EP van Dina Drinks Tea. Een nieuw muziekcollectief uit Zwolle en omgeving. De zeven musici spelen eigentijdse folk in een vrijwel geheel akoestische setting. Verstilde sferische muziek en zachte drumritmes worden gecombineerd met diepe bastonen en akoestisch gitaarspel.

dina_drinks_tea_2.jpg

Het openingsnummer ‘Whole’ gaat over het belevingsgevoel waarbij alles klopt en in evenwicht is.  Een ultiem geluksmoment van één zijn met jezelf. Het nummer opent met de krachtige indringende zangstem van Dina Popma en gaat vervolgens op in fraaie meerstemmige melodiepartijen met gitaarbegeleiding. Door de gelaagdheid een spannend nummer dat boeit tot het eind. De tweede track ‘Home’ is een vrolijk nummer met opgewekte zanglijn en accordeon.

‘Growing Older’ gaat over vriendschap en het uitdragen van wat we diep in ons hart willen delen. Fluwelen, bijna fluisterzachte, vocalen en minimale akoestische instrumentale begeleiding. Heel ‘klein’ maar met een intense lading.

Het dromerige ‘Cozy On the Couch’ met repeterende meerstemmige melodielijn en zachte ritmes vormt het melancholische slotakkoord van een hartverwarmende debuut-EP.

De EP is in eigen beheer opgenomen en zowel op cd als vinyl verkrijgbaar. ‘May I Find You’ is te bestellen via de website www.dinadrinkstea.nl . Hier staat ook informatie over de concerttour.

Artikel delen:

Reageer