Maak kennis met de gemeenteraad van Zwolle

Zwolle – De gemeenteraad fietst vrijdag 9 september 2011 tijdens de jaarlijkse ontmoetingsdag door Zwolle en wil op deze manier kennismaken met organisaties, instellingen en bedrijven. U kunt de raad uitnodigen voor een inspirerende ontmoeting of een spraakmakende activiteit!  

img_2290_copy.jpg

Iedereen die een bezoek van een aantal raadsleden op prijs stelt, kan zich aanmelden voor deze dag. Van zorginstelling tot voetbalclub en van winkeliersvereniging tot gezondheidscentrum, de meest uiteenlopende organisaties kunnen een bezoekje krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een vereniging die kennis wil maken met de raad, of een bedrijf dat wil laten zien hoe er gewerkt wordt aan een beter Zwolle.

Wat kunt u verwachten?

De gemeenteraad wil graag in contact komen met organisaties die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de Ontmoetingsdag. Omdat de gemeenteraad zoveel mogelijk organisaties en instellingen wil bezoeken, kan ieder bezoek maximaal een uur en 15 minuten duren. De raadsleden en burgerleden gaan die dag verdeeld over vier groepen op pad om de bezoeken af te leggen. U kunt rekenen op een groep van ongeveer tien raadsleden en burgerleden.

Aanmelden

Aanmelden voor een bezoek? Dat kan door voor vrijdag 10 juni a.s. een e-mail te sturen naar raadsgriffie@zwolle.nl of door telefonisch contact op te nemen met de raadsgriffie op tel. (038) 498 21 81. Geef bij uw aanmelding een tijdsvoorkeur aan. U kunt kiezen uit: 1: 09.15- 10.30 uur, 2: 11.00- 12.15 uur of 3: 14.15- 15.30 uur.

Spelregels

Er is plaats voor maximaal 13 organisaties. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Organisaties die nog niet eerder hebben meegedaan aan de Ontmoetingsdag krijgen voorrang.

Artikel delen:

Reageer