Met touchscreen bestellen bij McDonalds in Zwolle

Zwolle – McDonald’s Zwolle-Noord heeft sinds vandaag als eerste McDonald’s in Noord-Nederland het Easy Order systeem.

easyorder_2.jpg

Bij de Easy Order Kiosk kunnen gasten met behulp van een touchscreen hun bestelling zelf samenstellen en betalen met pinpas of creditcard. De order wordt vervolgens verzameld en aan de gast gepresenteerd aan een apart gedeelte van de counter. McDonald’s biedt de bezoeker op deze innovatieve wijze een snel en ‘easy’ bezoek aan in het restaurant. Uit de restaurants waar de kiosken al aanwezig zijn, komen positieve geluiden. Bestellen via Easy Order wordt als leuk, prettig en snel ervaren en is daarmee een extra service voor de restaurantbezoeker.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Toen de aarde nog minder dan 1 miljard inwoners had, en nog nauwelijks machine hadden er ook sommige mensen geen baan. Nu hebben we er 7 miljard is er enorm veel geautomatiseerd en nog werkt bijna iedereen.


    Maak melding

  2. inderdaad, voor elke automaat moet er mensenlijk werk verricht worden. Dus wat jij stelt, bree, is nogal kortzichtig. Daarnaast is een automaat nooit ‘voor altijd’ maar zullen er constant vernieuwingen en verbeteringen moeten plaatsvinden door, je raadt het al, MENSEN 😀


    Maak melding

  3. Ik kan me nog herinneren wat de reacties waren toen de eerste PC’s op de kantoren verschenen. “Iedereen zou bijna zijn baan gaan verliezen”


    Maak melding

Reageer