VVV-Venlo – FC Zwolle live bij TV Oost

Zwolle – FC Zwolle speelt deze week in de derde ronde van de Jupiler Play-Offs tegen VVV-Venlo voor een plaats in de eredivisie. Na een thuiswedstrijd op donderdag speelt de selectie van Art Langeler op zondag 29 mei de allesbeslissende returnwedstrijd in Venlo. Het duel in stadion De Koel wordt live uitgezonden door TV Oost.

FC Zwolle heeft alsnog een mogelijkheid om te promoveren, nadat de kansen op het kampioenschap in de Jupiler League in de laatste weken van de competitie verloren gingen. De club heeft echter nog steeds een duidelijk uitgesproken ambitie om te gaan spelen in de eredivisie. Voor VVV-Venlo staat ook veel op het spel. Verlies in de derde ronde van de play-offs zou betekenen dat de Limburgers degraderen, met grote gevolgen voor de begroting van de club.

Het live verslag van TV Oost begint zondagmiddag om 16.10 uur met een korte voorbeschouwing door presentator Bert van Losser en een gastanalist. De aftrap is om 16.30 uur, het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Nico Wantia. De wedstrijd duurt tot ongeveer 18.20 uur. Bij een gelijke stand zal het duel worden verlengd, waardoor uitloop van de live uitzending mogelijk is.

Ook Radio Oost doet komende zondag live verslag van de wedstrijd VVV-Venlo – FC Zwolle, met commentaar van Herman Hobert en Raymond Koning.

Artikel delen:

Reageer