Greijdanus presenteert ‘Grote Avond’

Zwolle – Leerlingen en docenten van Greijdanus Zwolle zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse ‘Grote Avond’. De toneelvoorstelling heet‘Imagine…’ en wordt op 7, 8, 9 juni 2011 op de planken gebracht in Theater Odeon. Kaarten zijn te koop via de website van de school.

Greijdanus vindt cultuur erg belangrijk en investeert graag in dit voor de school zo belangrijke evenement. Leerlingen en docenten werken gedurende het schooljaar aan de productie. Het stuk is geschreven door de docenten Marchella en Hans Das. De laatste regisseert ook, samen met collega Reinout Boxman.

Imagine … je bent op zoek naar iets spannends, iets wat een kick geeft en waarmee je nog geld kunt verdienen ook. Een groep jongeren meldt zich daarom aan voor een wetenschappelijk onderzoek in een betrouwbare kliniek. In het begin vindt iedereen de testjes wel leuk, maar de grap is er snel vanaf als het onderzoek steeds heftiger wordt. Is de proef wel zo onschuldig? Wat wil de arts uit de kliniek precies bereiken? Heeft zij de touwtjes eigenlijk wel zelf in handen?

Van audities tot repetities, van kleding tot decor, voor of achter de schermen; tijd, creativiteit en talent worden ten volle ingezet. ‘Imagine…’ belooft een bijzonder afwisselende voorstelling te worden, met humor én inhoud! Een avond met toneel, muziek, zang en dans. Kaarten kosten 5 euro en zijn te bestellen op www.greijdanus.nl/imagine of op 7, 8 en 9 juni verkrijgbaar aan de kassa bij Theater Odeon. Aanvang: 19.30 uur.

Artikel delen:

Reageer