Angst en paniek de baas met cursus

Gevoelens van angst zorgen ervoor dat je snel kunt reageren in gevaarlijke situaties. Maar angst wordt een probleem als het zo erg is of zolang aanhoudt dat het je leven gaat beheersen. ‘Angst in de hand’ is een cursus voor mensen die last hebben van lichte tot matige paniekklachten, angst ervaren in contact met anderen of overmatig piekeren.  Voorafgaand aan de cursus vindt een kennismakingsgesprek plaats met één van de begeleiders van de cursus. Dit gesprek is bedoeld om na te gaan of de cursus aansluit bij de vragen of problemen van de belangstellende.

In de cursus ‘Angst in de hand’ leren cursisten hun angstgevoelens onder controle te krijgen, zodat positieve gevoelens weer de ruimte krijgen. Leren ontspannen, vermijdingsgedrag doorbreken en omgaan met angstige situaties zijn onderdelen van de cursus. ‘Angst de baas’ die bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten. Voorafgaand aan de cursus vindt een kennismakingsgesprek plaats met één van de begeleiders van de cursus. Dit gesprek is, voor zowel de belangstellende als de begeleider, bedoeld om na te gaan of de cursus aansluit bij de vragen of problemen van de belangstellende. De cursus start dinsdag 8 mei.

Aanmelden voor deze cursus vanaf heden. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Cursuscentrum Preventie via (038) 426 9 522 of preventie@riaggzwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer