Vrijwilligers Straatspeeldag Klokkengieterlaan gezocht

Zwolle – Op 1 juni 2011 is het weer Straatspeeldag en ook in Stadshagen kunnen de kinderen voor een keer ongestoord op straat spelen. Dit jaar spelen de kinderen van 14.00- 16.00 uur weer op de Klokkengieterlaan.

De werkgroep Kinderactiviteiten van Stadshagen Totaal heeft in samenwerking met het Cultuurhuis, Brede school De Vlieger, De Schatkamer en De Wendakker en Sportservice Zwolle, Stadskids, Landstede, Allio en Travers een leuk programma bedacht. Ze kunnen zich uitleven tijdens verschillende activiteiten en verder wordt er zeer waarschijnlijk nog voor iets lekkers gezorgd. Ook kunnen ze hun sportiviteit testen op enkele sportactiviteiten. Natuurlijk komt er ook een springkussen! En er kan ook gewoon op straat worden gespeeld. We hopen op een grote opkomst van kinderen en ouders.

Wie weet staat er ook dit jaar een bijzonder vervoermiddel waarin ze kunnen kijken. De politie heeft al toegezegd te komen met een echte politiebus, zij staan van 14.00- 15.00 uur in de Klokkengieterlaan.

Om deze middag te laten slagen hebben we nog wel vrijwilligers nodig, heeft u deze middag even tijd om mee te helpen, al is het maar een uurtje, geef u dan op via de mail. Zonder uw hulp kunnen deze activiteiten anders niet doorgaan. Heeft u zelf ook nog leuke ideeën, meldt u dan aan via: gerlinde1973@hotmail.com.

Artikel delen:

Reageer