Goede examencijfers betekent studiewinst

Zwolle – Voor alle examenkandidaten die nu al weten dat ze met glans zijn geslaagd is er goed nieuws. De Gereformeerde Hogeschool in Zwolle biedt in diverse gevallen de mogelijkheid om je opleiding versneld te doen. Toekomstige studenten kunnen op donderdag 9 juni tijdens de open avond van de GH informeren naar de mogelijkheden.

110301_gebouw_gh.jpg

De pabo van de GH is één van de opleidingen die een dergelijke route aanbiedt. Opleidingscoördinator Bert Kuiper: “De driejarige route van de pabo kent met name in het eerste studiejaar een druk programma. Deze versnelde opleiding is dan ook echt iets voor studenten die met goede cijfers zijn geslaagd voor vwo of havo. Als je goed kunt plannen, stressbestendig bent en houdt van doorpakken, dan moet je zeker informeren naar deze route, want het scheelt je toch een jaar. Bovendien studeer je aan een van de beste pabo’s van Nederland.” Ook de opleiding Verpleegkunde kent een driejarige route voor vwo’ers.

Pabo én Pedagogiek

Voor vwo’ers die twijfelen tussen een universitaire studie of de pabo is de Universitaire Pabo een interessante en populaire studievariant. Met deze opleiding kun je in vier jaar tijd twee diploma’s halen: de bachelor pabo én de universitaire bachelor

Pedagogiek.

De Universitaire Pabo is een samenwerkingsverband tussen de VU in Amsterdam en de GH. Twee dagen in de week volg je aan de VU colleges van de studie Pedagogische Wetenschappen en één dag in de week volg je op de GH colleges die onderdeel zijn van de pabo. Daarnaast loop je één dag in de week stage op een basisschool. Verkorte studie voor mbo’ers Ook studenten met een relevant mbo-diploma kunnen in aanmerking komen voor een verkorte route. Heb je een mbo-diploma Verpleegkunde, SAW of SPW (niveau 4), vraag dan tijdens de open avond van 9 juni wat voor jou de mogelijkheden zijn. Of kijk op www.gh.nl. Onderwijsassistenten komen in aanmerking voor de verkorte paboroute van drie jaar.

Open avond

De Gereformeerde Hogeschool organiseert op donderdag 9 juni een open avond van 19.00 tot 21.00 uur. De GH biedt de opleidingen Pabo, Universitaire Pabo, Opleiden in de school, Verpleegkunde, SPH, MWD, Godsdienst-Pastoraal Werk en Godsdienstleraar. Daarnaast worden de masters Leren en Innoveren, Special Educational Needs, Educational Leadership en Godsdienstleraar aangeboden.

Informatie

Een routebeschrijving en het programma staat op www.gh.nl. Het bezoekadres van de GH is Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Gereformeerde Hogeschool: Als je gelooft in je werk!

Artikel delen:

Reageer