Thomas is een superheld

Zwolle – Thomas is een superheld, hij heeft een heel vervelende tumor, met een hele nare behandeling. Die tumor is er elke dag. Door de chemo en bestraling kan iedereen dat ook aan Thomas zien. Thomas is voor iedereen veranderd. Ziek zijn is zó oneerlijk.

iksteuneensuperheld-banner.jpg

De Regenboogboom heeft Thomas helpen ontdekken dat hij van binnen nog steeds dezelfde skate-superheld is die hij altijd was en wil blijven. Daar haalt hij zijn kracht vandaan. Want dat is wie Thomas is, een superheld. Nu wil Thomas, met de hulp van Tooske Ragas en André Rieu en de vele vrijwilligers van De Regenboogboom, dit ook mogelijk maken voor alle andere kinderen in Nederland.

“Kinderen aanspreken op hun eigen kracht en ze leren die kracht te vinden om zich staande te houden of zelfs om weer overeind te komen, dat vind ik iets heel moois.” Dat zegt Tooske Ragas ambassadeur van de Regenboogboom. De Regenboogboom helpt nu 7000 kinderen per jaar. Vanaf 25 mei roept Tooske samen met Thomas heel Nederland op de hulp van de Regenboogboom mogelijk te maken voor álle kinderen. In de regio bezoekt De Regenboogboom de Isala Klinieken in Zwolle.

Kinderen overkomen dagelijks de grootste rampen zonder dat ze daar zelf om gevraagd hebben of iets aan kunnen doen. Je wordt ernstig ziek, je ouders gaan uit elkaar met ruzie, je wordt gepest, jij of iemand in jouw buurt waar je van houdt gaat dood. Als kind denk je dan dat er dus iets heel erg mis met jou moet zijn. De vrijwilligers van de Regenboogboom helpen kinderen ontdekken dat zij van binnen nog steeds bijzonder en de moeite waard zijn.

Demian van 6 benoemde dat zo: ”Alle kinderen zijn van binnen gewoon goed, sterk en bijzonder, soms vergeten ze dat, jullie helpen ze herinneren!”. Ivar van twaalf zei: “jullie laten kinderen even bij zichzelf naar binnen kijken zodat zij ontdekken wie ze ook alweer zijn. Ze krijgen kracht en inspiratie”.

Steun de Regenboogboom in hun missie alle kinderen weer een superheld te laten zijn. Help Thomas, Tooske en De Regenboogboom alle kinderen van Nederland zich weer goed, sterk en bijzonder te laten voelen. Kijk op de actie-site www.iksteuneensuperheld.nl en maak kans op twee concertkaartjes van André Rieu.

Kijk hier naar 2 van filmpjes:

http://www.youtube.com/user/deRegenboogboom?feature=mhee#p/a/u/0/wOlNzdt7RVE http://www.youtube.com/user/deRegenboogboom?feature=mhee#p/a/u/1/gxZkW2izjDE

Artikel delen:

Reageer