Rondleiding stadstuin Harry Pierik

Zwolle – Genieten van prachtige natuur in de binnenstad van Zwolle? Dat kan tijdens een rondleiding in de verborgen stadstuin van tuinontwerper Harry Pierik. Speciaal voor de Themaweek Natuurlijk Duurzaam geeft de ontwerper op woensdag 8 juni 2011 een rondleiding in zijn tuin aan de Assendorperstraat 178 te Zwolle.

Twee sleutels zijn er nodig, slechts twee deuren door en je betreedt een tuin om in te dromen. Het lijkt alsof je je op een open plek in het bos bevindt in plaats van ergens midden in de stad. Binnen in de verborgen tuin ben je buiten. Door het assortiment aan planten en hun onderlinge rangschikking, wil Pierik de sfeer oproepen van varenvalleien, tropische tuinen en nevelige hellingen.

Tijdens de rondleiding is het boek Paradijselijke Tuinen te koop voor EUR 29,95. U kunt zich aanmelden voor de rondleiding via info@natuurlijkduurzaam.nu. Maximaal 30 personen per rondleiding. De toegang is gratis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden er op 8 juni twee rondleidingen gegeven. Om resp. 16.00 uur en bij voldoende aanmeldingen om 17.00 uur.

Themaweek Natuurlijk Duurzaam In de week van 4 tot en met 11 juni 2011, wordt de Themaweek Natuurlijk Duurzaam in de gemeenten Zwolle, Staphorst en Zwartewaterland georganiseerd. Organisaties, stichtingen, scholen en bedrijven hebben een veelzijdig programma samengesteld om bij jong en oud, duurzame vormen van leven, wonen en werken onder de aandacht te brengen. Het volledige programma is te zien op de website van Natuurlijk Duurzaam www.natuurlijkduurzaam.nu

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer