Bijeenkomst Wijkanalyse Veerallee

De toekomst van de Veerallee staat centraal op woensdag 11 april. De gemeenteraad komt die avond naar de Veerallee om te praten over de wijk nu en in de toekomst. Aan de hand van deze gesprekken wordt een wijkanalyse opgesteld met daarin de plannen voor de Veerallee voor de komende vier jaar.

Op dinsdag 6 maart heeft een aantal raadsleden al gesproken met enkele bewoners van de Veerallee die veel kennis hebben over wat er speelt in de wijk. Naar aanleiding van dit gesprek zijn vijf aandachtspunten geselecteerd waar de raad woensdag met de bewoners van de Veerallee over verder wil praten.

De onderwerpen zijn:

·         Bereikbaarheid en verkeersveiligheid

·         Herontwikkeling van de ABN AMRO locatie

·         Geluidsoverlast en milieuvervuiling

·         Peuterspeelzaal en ontmoetingsruimte

·         Sociale samenhang in de wijk

Van deze vijf speerpunten worden er drie gekozen om verder uit te werken in de wijkanalyse. De stem van de bewoners is doorslaggevend in deze keuze. De gemeenteraad hoopt op een flinke opkomst, zodat de gemaakte keuze een goede weerspiegeling is van de gevoelens van de wijk.

Bewoners van de Veerallee die mee willen denken over de toekomst van hun wijk zijn van harte welkom op de bijeenkomst die wordt gehouden in het Agnietencollege, locatie CCC (ingang Kamperweg). Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. Om 19.30 uur start het programma.

Artikel delen:

Reageer