Deltion informatieavond met nieuwe opleidingen

Zwolle – Het Deltion College opent maandagavond 6 juni van 18.00 tot 21.00 uur zijn deuren voor aankomende studenten die nog geen definitieve studiekeuze gemaakt hebben. Ook volwassenen die een avondcursus willen volgen, kunnen op de informatievond terecht. Alle opleidingen, waaronder een aantal nieuwe en avondcursussen zijn deze avond vertegenwoordigd. Kijk voor meer informatie op www.deltion.nl of bel 038 – 850 3000.

deltion.jpg

Deltion biedt komend schooljaar een aantal nieuwe opleidingen aan. In september starten de opleidingen Medewerker Sign, Pedicure en Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV)-Plus Politie. De combinatieopleiding Verzorgende IG + Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3) wordt vanaf september naast BBL (werken en leren), ook als BOL (leren en werken) aangeboden. Deze opleiding duurt drie jaar en levert twee diploma’s op: Verzorgende IG en Medewerker Maatschappelijke Zorg.

Tijdens de informatieavond staan leraren klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Een prima gelegenheid voor aankomende studenten om zich te verdiepen in hun toekomst. Ook het Studenten SuccesCentrum is maandagavond 6 juni geopend. Dit is het loket van Deltion voor informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages, begeleiding bij dyslexie en andere aan de studie gerelateerde zaken.

Training & Advies, het bedrijvenloket van Deltion, geeft informatie over de avondcursussen voor volwassenen. Er worden vakgerichte cursussen in verschillende branches aangeboden. Van grafisch en horeca tot ICT, administratief en zorg & welzijn.

Bezoekers zijn tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom op de Deltion campus, Mozartlaan 15 in Zwolle. Tijdens de informatieavond kan er geparkeerd worden in de parkeergarages van de campus. Meer informatie over het Deltion College staat op www.deltion.nl.

Artikel delen:

Reageer