Sushi, ware kunstwerkjes!

Zwolle – Sushi is gemakkelijk thuis te maken. Al moet men natuurlijk wel even weten hoe! De reden waarom Sushiles haar eigen sushiworkshop heeft ontwikkeld: voor iedereen die dol is op de Japanse keuken.

sushi.jpg

Deze sushiworkshop is in een sfeervolle woonboot aan de Turfmarkt in Zwolle. Er wordt hier de kunst van het sushi maken geleerd en men krijgt allerlei leuke feiten en weetjes te horen. Ook vegetariërs en mensen die geen vis lusten zijn bij Sushiles aan het goede adres. De workshop kan ‘als lunch’ gevolgd worden van 13.00 tot 15.30 uur of ‘als diner’ van 18.00 tot 20.30 uur. Maar men mag ook zelf een aanvangstijd bepalen.

Deze workshop is heel geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiediners, verjaardagen, teambuilding, kookclubs of zomaar met een paar vrienden. Je kunt je zowel als groep opgeven als individueel aanmelden.

Een groep heeft als minimaal aantal deelnemers 6 personen met een maximum van 10 personen. De datum is in overleg met sushiles vast te stellen. Tijdens de workshop wordt begonnen met eenvoudige sushi’s en naarmate de workshop vordert worden ook de sushi’s moeilijker.

De workshop is maaltijdvullend. In 2 ½ uur wordt geleerd sushi’s rollen, vouwen en tot ware kunstwerkjes snijden. ‘Itadakimasu’- eet smakelijk!

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Home cooking, catering, (“Sallandse” asperges)kookworkshops, Ik weet ook nog een heel goed adres. Ook een kookworkshop met wijnen van een wijngaard hoeve, uit het “Reestland.


    Maak melding

Reageer