Maak kennis met tennis

‘Zonder jou is er geen bal aan’

Zwolle – Op zondag 5 juni 2011 vanaf 13.00 uur staan de poorten open van alle Zwolse tennisverenigingen. Iedereen die wil leren tennissen, nieuwe mensen wil leren kennen of gewoon lekker een balletje wil slaan is van harte welkom.

raymond_sluiter.jpg

De zeven Zwolse tennisverenigingen hebben elk een programma samengesteld. Het uitgangspunt is dat mensen tennis zelf ervaren, want tennis is een leuke, sociale en gezonde sport.

Deelnemende Open Tennisverenigingen:

TC’91 Stadshagen Oude Wetering 43 8043 MV Zwolle www.tc91stadshagen.nl

T.C. Ittersum Van Houtenlaan 11 8014 ZM Zwolle www.tcittersum.nl

 TC WVF Stinspad 2 8042 JE Zwolle www.tcwvf.nl

T.V. PAF Marsweg 4 8013 PD Zwolle www.tvpafzwolle.nl

TVZ 750 Peterskampweg 8 8031 LK Zwolle www.tvz750.nl

Z.L.T.B. Kon. Wilhelminastraat 32 8019 AN Zwolle www.zltb.nl

Z.T.C. De Pelikaan Haersterveerweg 2b 8034 PK Zwolle www.ztcdepelikaan.nl

 

Mensen die al tennissen en lid zijn van een vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen, uitnodigen (of uitdagen) om tijdens het Hemelvaartweekend de baan op te gaan. De dagen worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) samen met zijn verenigingen.

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 2 tot en met 5 juni 2011 in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Lokale tennisverenigingen stellen dan hun parken open om vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport. 

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept alle niet-tennissers op eens een balletje te gaan slaan. “En kom vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’!”

Artikel delen:

Reageer