Extra voorlichtingsmiddag Toegepaste Gerontologie

Zwolle – Allerlei organisaties hebben grote behoefte aan professionals die van vijftigplussers weten wat ze willen, kunnen en nodig hebben. Voor scholieren die later aan de slag willen met deze gevarieerde doelgroep op het snijvlak van zorg, vrije tijd, welzijn, wonen en werk is de opleiding Toegepaste Gerontologie een uitstekende keuze. Windesheim houdt een extra voorlichtingsmiddag voor wie meer wil weten over deze opleiding op dinsdag 7 juni van 14.00 – 16.00 uur.

Toegepaste Gerontologie is een breed vakgebied dat verschillende aspecten van het ouder worden bestudeert. Het onderzoekt alle facetten van de ‘oudere mens’ in zijn omgeving. Daarbij gaat het niet alleen om hoogbejaarde mensen, maar vooral ook om vijftigplussers. Naast de zorg en welzijn van ouderen besteedt de toegepast gerontoloog ook aandacht aan hun woonsituatie en geeft hij adviezen over loopbaan en pensioen, vrijetijdsbesteding en mobiliteit. Ook houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe producten en diensten voor deze doelgroep.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de opleiding staat op www.windesheim.nl Of bel met het Windesheim Informatiecentrum: 0900 – 8899 (lokaal tarief).

Je kunt je voor deze voorlichtingsmiddag opgeven door een e-mail te sturen naar j.hoen@windesheim.nl

Artikel delen:

Reageer