Landstede studenten schitteren in Trendy Show

Woendagavond vond in Stadstheater De Spiegel in Zwolle de jaarlijkse Landstede Trendy Show plaats. Landstede studenten waren verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van een Trendy Show wat dit jaar een werelds thema had: ‘All around the World’.


Docenten gaven de aftrap van de show…

De studenten lieten het enthousiaste publiek kennismaken met verschillen én overeenkomsten in kleding, visagie en hairstyling van verschillende culturen. Ze zorgden voor spannende combinaties en gaven er soms een heel eigen draai aan. In de pauze waren er demonstraties van hairstyling en visagie. De show was bedoeld voor vakmensen die op zoek zijn naar nieuw talent, voor jongeren die zich oriënteren op een carrière in de uiterlijke verzorging en voor iedereen die gewoon inspiratie wil opdoen.

Bij ‘Lees verder’ meer foto’s…

De Trendshow werd georganiseerd door eerstejaarsstudenten van het Landschap Mooi & Mode. Een Landschap is een interessegebied waarbinnen studenten zich kunnen oriënteren op hun toekomstige werkveld.

Mooi & Mode is gericht op studenten die iets hebben met schoonheid, kleding en kapsels. Als student geef je lichaamsbehandelingen en je voert verkoop- en adviesgesprekken over verzorgende producten. Of je helpt klanten aan de best passende outfit. Bij Landstede word je opgeleid tot deskundige op dat gebied. Daarbij kun je denken aan beroepen als kapper, schoonheidsspecialist, voetverzorger, verkoopmedewerker of filiaalbeheerder, alles op verschillende niveaus. Als je meer wilt weten over Mooi & Mode kun je ook de informatieavond bezoeken op donderdag 21 juni.

 

Artikel delen:
Reacties 3
 1. hee hee de trendshow was echt heel leuk om aan mee te d0en en er zijn hele leuke foto’s gemaakt zie ik maah er staan helaas geen foto’s van ijsland op ( daar zat ik bij ) … komen die nog of……

  groetjes kim


  Maak melding

 2. Ik sta dan niet op podium maarumm….wel achter het podium!
  ik heb samen met mijn klasje aan het decor gewerkt !!
  we zijn er met z’n allen toch nog trots op geweest !
  En zelf hebben we 2 jaar geleden er aan meegedaan.


  Maak melding

Reageer