Deltion Fashionshow met internationaal tintje

Zwolle – Studenten Fashion Design en Fashion Commercie van het Deltion College, presenteren dinsdag 31 mei a.s. hun eigen ontworpen creaties tijden de Deltion Fashionshow. De fashionshow heeft dit jaar als thema ‘Future Flowers’ en vindt vanaf 19.30 uur plaats op de Boulevard van het Deltion College te Zwolle.

Dit jaar hebben de studenten een unieke samenwerking met Turkije. Deltionstudenten hebben een bezoek gebracht aan een modeschool in Turkije en hebben daar kennis gemaakt met de Turkse mode. De Turkse modestudenten geven door het tonen van hun creaties een internationaal tintje aan de avond. Ook zal deze avond de uit Izmir afkomstige dansgroep Konak optreden. Deze groep bestaande uit 14 dansers, geeft voorafgaand aan de Fashionshow om 17.00 uur een optreden op de Deltion Campus. Dit optreden is voor iedereen gratis toegankelijk.

Creaties

Het programma van de Fashionshow bestaat uit een modeshow met creaties van de eerste, tweede, derde en vierdejaars studenten Fashion Design. Daarnaast tonen zij ook ontwerpen die ze afgelopen jaar hebben gemaakt voor speciale projecten, zoals de Red Hat Society, het mbo-gala en de kleding voor de show van Monique Collignon. De studenten van de opleiding Fashion Management hebben de organisatie van het evenement in handen. Zij zorgen voor de uitnodigingen, persberichten en de promotie van de show.

Mode opleiding

Deltion heeft diverse mode opleidingen, van het ontwerpen van mode tot het managen van een winkel. Binnen de opleiding wordt er veel kennis opgedaan in de praktijk door het uitwerken van projecten en het bijwonen van gastcolleges. Meer informatie over één van de modeopleidingen is te krijgen op de informatieavond op maandag 6 juni tussen 18.00 en 21.00 uur op het Deltion College in Zwolle.

Samenwerking

Niet alleen de modestudenten helpen met het project. Studenten van de opleiding Beauty, Bakkerij, Grafisch, Meubeltechniek, Audiovisueel, Woninginrichting & Design en Podiumtechniek dragen allemaal hun steentje bij aan de modeshow. Een uitgebreide samenwerking voor de studenten om allemaal praktijkervaring op te kunnen doen!

Artikel delen:

Reageer