Burgemeester Henk-Jan Meijer komt handen tekort …

Zwolle – Vrijdagavond vertrokken de duizenden wandelaars die dit jaar deelgenomen  hebben aan de Avondvierdaagse 2011 voor de laatste kilometers vanaf het Park De Wezenlanden richting centrum.

avondvierdaagse_2011_6250_470.jpg

Deze avond wil geen wandelaar missen. Het defilé afgenomen door Henk-Jan Meijer, burgemeester van Zwolle stond op het programma. Met een groot aantal muziekkorpsen uit de wijde omgeving van de stad, werd het één groot feest. Vele  papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broers en zussen, noem maar op, ze stonden allemaal langs de route om hun toppers de welverdiende knuffel en bloemen te geven. Op het Grote Kerkplein kwam de burgervader handen tekort. Met twee handen tegelijk deed hij zijn uiterste best om aan de wens van iedere met bloemen en snoep in allerlei variaties bedolven wandelaar te voldoen. Een hand van de burgemeester is toch wel iets bijzonders voor een kind van 6, 7 jaar. Met van trots glinsterende ogen werd de route weer vervolgd. Naast het welverdiende kruisje was de bonus immers binnen. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal burgemeester Henk-Jan Meijer bij zijn eerste handdruk morgen merken dat het leven niet altijd over rozen gaat.

avondvierdaagse_2011_6215_470.jpg
Ook de burgemeester ontving een bloemetje …
avondvierdaagse_2011_6273_470.jpg

avondvierdaagse_2011_6235_470.jpg
Diepte-interview met Zwolse pers …

Artikel delen:
Reacties 5
 1. 1 na laatste foto,wat lacht die man leuk naar onze burgemeester kon wel een Smit zijn,hij heeft iets van Hans weg onze fotograaf


  Maak melding

 2. Ik wil voor mijn verjaardag volgend jaar een geel hesje, en een dranghek. Met één klap ben je een autoriteit. Zal mij volgend jaar op vrijdagavond4daagse onopgemerkt met die attributen tussen de meute mengen, en her en der fijn straten afzetten. Lijkt me machtig om te doen8)


  Maak melding

 3. Opmerking in onze groep:
  “Ik ga deze hand nooooooit meer wassen!”
  😀
  Het was een geweldige ervaring voor onze 6-jarige in elk geval!
  Dank jullie wel organisatie! Op naar volgend jaar!


  Maak melding

Reageer