The Love Boat @ Pink Square

Zwolle – The Love Boat is terug in Zwolle: op 25 juni meert de boot voor de tweede keer aan op Pink Square (Rodetoren Plein). Het thema is ditmaal ‘Sport en homoseksualiteit’.

coc_zwolle_110625loveboatladies.jpg

Het middagprogramma bevat diverse sportactiviteiten, is gratis toegankelijk en start om 12.00 uur. In het avondprogramma vanaf 17.00 uur vind je diverse DJ’s en acts, waaronder DJ Promiss en COC ‘eigen’ DJ’s Devotion en Philip C. Ook is Viva La Diva on tour aanwezig met een eigen plekje op de boot. Het avondprogramma duurt tot 0.00 uur.

Nog niet uitgefeest? Er zijn afterparty’s op partyboot de Willemjan en bij COC Zwolle. Zoals elke zaterdag is COC Zwolle geopend vanaf 22.00 uur, maar ditmaal gaan het extra lang door, tot 3.45 uur! Kun je bewijzen dat je bij The Love Boat was, dan mag je gratis naar binnen.

Kaarten voor The Love Boat zijn te koop via de website en bij diverse voorverkooppunten waaronder COC Zwolle. Voor meer info over de voorverkoop in het COC café kijk je hier .

SOA-prik afterparty
Tijdens de afterparty van The Love Boat op 25 juni, organiseren GGD IJsselland en COC Zwolle een SOA-prikactie in het pand van COC Zwolle in de Kamperstraat. Je kunt je gratis en anoniem laten testen op SOA en info krijgen over veilig vrijen. Ook kun je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Als het prikteam te druk bezet is, maak je meteen een afspraak voor een ander moment. De SOA prikactie vindt tussen 23.00 en 01.00 uur plaats op de bovenverdieping van het pand en is vrij toegankelijk.

Artikel delen:

Reageer