FC Zwolle supporters nemen afscheid van spelers

Zwolle – De Supportersclub van FC Zwolle organiseert ook dit jaar een afscheidsavond voor de spelers die dit seizoen FC Zwolle verlaten. Hierbij zullen ook de blijvende spelers en technische staf aanwezig zijn. Daarnaast wordt ook de Henk Timmer Bokaal uitgereikt.

De deuren zullen maandagavond open gaan om 19.30 uur en rond 20.00 uur zal er afscheid genomen worden. Kom in grote getale naar het stadion om de vertrekkende spelers te bedanken voor hun inzet voor FC Zwolle. De voetballers verdienen een mooi afscheid. De spelers waarvan deze avond afscheid wordt genomen zijn: Rick Oosterwechel, Wahe Davtyan, Danny Schreurs, Rudy Jansen, Jeroen Drost, Martin Guarino, Nassir Maach, Eric Botteghin en Dominggus Lim-Duan.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Schreurs wil zijn contract niet verlengen en is transfervrij. Het schijnt dat hij in de belangstelling stond van Ado, maar ik weet niet hoe concreet dat is.


  Maak melding

 2. Het laatste bericht wat ik er van gelezen had kwam niet zo heel erg concreet over… En nu gaan ze Europa in. Zou Schreurs dan goed genoeg zijn voor ze?

  De belangstelling voor Wildschut was groter maar de afkoopsom was te hoog.


  Maak melding

 3. Wildschut heeft moeite met dosering het is echt bijzonder knap dat hij het gister een hele wedstrijd heeft volgehouden 😀 Dat geeft toekomstperspectief 😀


  Maak melding

 4. Bericht door Fredje, op 31 mei 2011 om 09:06
  VVV gaat ie heen.

  Ik heb liever dat hij naar zuid spanje gaat. Zien we hem voorlopig ook niet meer terug.  Maak melding

Reageer