Ansichtkaartenactie ‘Ga je mee UIT?’

Zwolle – Zwolle heeft deze zomer weer veel leuke en zomerse festivals en evenementen in petto. Reden om de Zwolse festivalmaanden goed onder de aandacht te brengen, deze keer door middel van een ansichtkaartenactie met daaraan gekoppeld een prijsvraag. De ansichtkaart getiteld ‘Ga je mee UIT?’, verkrijgbaar bij meer dan 150 verspreidpunten, biedt de mogelijkheid iemand mee uit te vragen in Zwolle tijdens een aantal Zomerse evenementen.

ga_je_mee_uit.jpg

Aan de ansichtkaartenactie is ook een leuke prijsvraag verbonden. Door te antwoorden op de vraag: ‘Welk festival krijgt jaarlijks de meeste bezoekers in Zwolle?’ maak je kans op een overnachting in Hotel Lumen, Hotel Fidder, B&B ‘Onder de Peperbus’ of een overnachting in een chalet bij Camping Agnietenberg. Ideaal om iemand uit te nodigen in Zwolle zodat degene kan blijven slapen. Ga naar www.vvvzwolle.nl/prijsvraag en maak dubbel kans op een prijs als je je inschrijft voor de VVV nieuwsbrief.

Maak gebruik van deze ludieke zomeransichtkaart en ga naar VVV Zwolle, Bibliotheek Centrum Zwolle of naar een van de andere 150 verspreidlocaties in de Horeca om de gratis ansichtkaart in je bezit te krijgen. VVV Zwolle is gevestigd aan de Grote Markt 20 in Zwolle, tel. 038-4216198, info@vvvzwolle.nl

Meer informatie over de Zwolse Zomermaanden en de ansichtkaartenactie/prijsvraag is te vinden op www.vvv.zwolle.nl of www.zwolsuitburo.nl.

Artikel delen:

Reageer