Aa-huis en Dojo samen van start

Zwolle – Sinds april 2011 werken wijkjongerencentrum Aa-Huis en het Dojo project samen in één gebouw. Het Dojo project is een weerbaarheidproject dat jongeren met behulp van sport weerbaar maakt op sociaal, emotioneel en maatschappelijk niveau. Hierbij sluit het Aa-Huis aan door ruimte te bieden voor jongeren. Zij kunnen daar onder anderen vrijwilligerswerk doen, elkaar ontmoeten en deelnemen aan activiteiten.

De samenwerking tussen Aa-huis en Dojo zorgt voor een nieuwe insteek binnen het jongerenwerk. Het centrale thema binnen het jongerencentrum luidt: ‘Sport & Lifestyle’. Travers Welzijn is op zoek naar een nieuwe naam voor het jongerencentrum en daaraan is een prijsvraag gekoppeld. Bedenk een nieuwe, originele naam voor het jongerencentrum en maak kans op een prijs t.w.v. € 150,- . Stuur voor 21 juni 2011 de inzending naar prijsvraag@travers.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.traverswelzijn.nl/aahuis.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Nee he, een aantal jaren geleden werd de voor iedereen duidelijke naam Stad & Welzijn veranderd in Travers. Nog weer later kwam de vage naam Domein voor de peuterspeelzalen van Travers. En nu moet de naam van het jongerencentrum in de AA-landen weer veranderen, terwijl iedereen het al 40 jaar kent als het AA-huis!

    Hebben die lui bij Travers nou werkelijk niets beters te doen?
    >:(


    Maak melding

Reageer