Coen en Sander naar Halve Marathon Zwolle

Zwolle – De Stichting Halve Marathon Zwolle (SHMZ) is erin geslaagd om Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Zwolle te halen. De twee populaire DJ’s van Radio 3FM verzorgen op zaterdag 18 juni van 17.00 tot 19.00 uur een twee uur durende DJ-show op het Lübeckplein, dat speciaal voor de gelegenheid voor één dag wordt omgedoopt tot ‘Lübeck-Loop-Plein’. Op het plein is (vanaf 16.00 uur) voorafgaand aan de Wavin 4 Engelse Mijlen en de Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon van alles te beleven op het gebied van hardlopen. 

Met Coen en Sander haalt SMHZ gegarandeerd succes in huis. Het duo zorgt immers altijd voor een groot feest. Twee jaar lang maakten Jut en Jul samen het programma Lantinga & Swijnenberg, waarin ze op feestelijke wijze het weekend inluidden. De chemie tussen de Peppie en Kokkie van 3FM werkt zo goed dat ze sinds 4 september 2006 doordeweeks in de middag te horen zijn met de Coen en Sander Show. In 2008 won het programma zelfs De Gouden RadioRing. In Zwolle zullen Coen en Sander de nodige opzwepende muziek draaien vanaf de promotruck van Zilveren Kruis Achmea, die zaterdag 18 juni niet te missen valt op het Lübeck-Loop-Plein. Op de truck zal ook Marko Koers zich melden. De Nederlandse topatleet is als expert verbonden aan Fitter en Coen en Sander zullen hem daarover het hemd van het lijf vragen.

Fitter is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea, met als doel om samen te werken aan een gezonde leefstijl. Via www.fitter.nl, dé on- en offline bewegingscommunity van Zilveren Kruis Achmea, kun je het hele jaar fitter worden én blijven. Zo kun je anderen voortdurend laten weten waar, hoe vaak en met wie je beweegt. Je kunt deelnemen aan gratis fittertrainingen in jouw regio. Of jouw ideale trainingsschema bijhouden en adviezen van experts raadplegen. Maar ook andere fitteraars zoeken, elkaar steunen en motiveren. Want fitter worden, doe je vooral samen! Voor alle mensen die nu een profiel aanmaken op www.fitter.nl ligt er op 18 juni een Zilveren Kruis Achmea Asics hardloopshirt klaar bij de promotruck.

Op het Lübeck-Loop-Plein is vanaf 16.00 uur tevens een promoteam van Zilveren Kruis Achmea aanwezig. Het team promoot niet alleen Fitter, maar deelt ook speciale Fitter-armbandjes uit. Het gaat hier om ‘tussentijdenbandjes’, die je gratis kunt laten maken bij het promoteam van Zilveren Kruis Achmea. Op het tussentijdenbandje staan je persoonlijke tussentijden per meetpunt op basis van je streefeindtijd.

Naast dit alles valt er voor jong en oud nog veel meer te beleven op het Lübeck-Loop-Plein. Zo komt er bijvoorbeeld voor kinderen een mooie draaimolen op het plein te staan, kunnen vaders hun ogen uitkijken bij een grote truck van Scania en worden de moeders vermaakt door standjes van onder andere Run2Day, Saucony en Rabobank. Kortom: het belooft al ruim voor de start van de Wavin 4 Engelse Mijlen een groot feest te worden op het Lübeck-Loop-Plein. Meteen na afloop van de show van Coen en Sander zal Harm Wolters – net als voorgaande jaren – de microfoon ter hand nemen bij de start van de Wavin 4 Engelse Mijlen. Uiteraard zingt hij ook tussen 20.00 en 20.15 uur weer een paar feestnummers, vlak voor de start van de Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon.

Voor meer informatie zie www.halvemarathonzwolle.nl. Of volg de laatste nieuwtjes via Twitter: www.twitter.com/marathonzwolle. En gebruik #zhm11.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer