Nieuwe regiodirecteur Dimence

Zwolle – Per 1 juni stelt Dimence Herbert van Petersen aan als nieuwe directeur in de regio Zwolle en omgeving. Hij volgt daarmee Astrid-Odile de Visser op, die een nieuwe uitdaging aangaat als bestuurder bij Interzorg. Deze organisatie biedt ouderenzorg in Drenthe.

herbert_van_petersen.jpg
Herbert van Petersen

Herbert van Petersen was voorheen werkzaam als directeur van De Kern , de divisie maatschappelijke dienstverlening van Dimence . De komende jaren wil hij werken aan de verdere ontwikkeling van de gastvrijheid en hoogwaardige zorg binnen Dimence. “Ik ga de uitdaging graag aan om Dimence continu aan te passen aan de ontwikkelingen in de markt. De Kern heeft een mooie periode van groei en ontwikkelingen doorgemaakt en deze organisatie laat ik daarom met een gerust hart achter.”

astrid-odile_de_visser.jpg
Astrid-Odile de Visser

Astrid-Odile de Visser verlaat na 4,5 jaar Dimence om aan de slag te gaan bij Interzorg . "Ik verheug me op deze stap en het werken in deze, voor mij nieuwe, groeiende zorgsector. De keerzijde is wel dat ik afscheid moet nemen van Dimence en vooral van een heleboel gewaardeerde collega’s.”

Artikel delen:

Reageer