Zwolse Zakenvloer rolt uit naar Emmen

Zwolle – Zakenvloer, het Zwolse zakelijke evenement, bedacht door Annet van Limburg en Arjan Biel gaat uitbreiden! Na een succesvolle eerste editie in Zwolle, ‘letterlijk’ een zakenvloertje uitrollen om te netwerken slaat aan. Het concept rolt uit naar Emmen.

 

zz_2-1.jpg

 

Een eerste stap om trots op te zijn! Zakenvloer is een zakelijk evenement met potentie: netwerken gaat tegenwoordig om het luisteren, je organisatie authentiek te presenteren en met elkaar kennis te maken. En dát is Zakenvloer. Niet meer of minder. “Een gat in de onoverzichtelijke netwerkmarkt”, aldus van Limburg en Biel. “Helder en duidelijk”. De eerste uitbreiding van Zakenvloer is een feit! In samenwerking met Plan Effect vindt op donderdag 24 november de eerste editie ZakenvloerEmmen plaats. Op 31 mei is de overeenkomst met organisatie bureau Plan Effect getekend tijdens de kick off van Zakenvloer Zwolle.


Het kriebelt…

“Mooie eerste stappen naar een landelijke uitrol van het concept” zegt Arjan Biel, één van de initiators van Zakenvloer Zwolle, “we zijn al een tijdje in gesprek met Aline Hofstee van Plan Effect, en nu is het dan eindelijk zover”! De 1e editie Emmen biedt ruimte aan 80 vloerhouders en zal plaatsvinden in het Eden Hotel Emmen. Ook andere steden en regio’s zijn geïnteresseerd in het originele idee. “Het concept kriebelt om landelijk uit te rollen, het is zo transparant en puur, tijd om uit te rollen!”, aldus de Zwolse organisatie.

Kick off

De kick off van Zakenvloer Zwolle vindt dinsdag 31 mei plaats in het nieuwe Zwolse Hotel Lumen. Een mooie locatie: Hotel Lumen bevindt zich naast EQUIPE Event Centre, de gastheer voor de Zwolse Zakenvoer 2011. Zakenvloer Zwolle 2011 wordt groots: 125 vloerposities, honderden bezoekers en volop ruimte om te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Het totaal programma is dit jaar nog completer: meer ruimte voor entertainment en een knallende uitreiking van de Social Media Award. Dé plek om te ontmoeten, verbinden en inspireren! Online reserveren kan vanaf heden op de website www.zakenvloer.nl

Artikel delen:

Reageer