Netwerkmiddag Duurzaam Ondernemen regio Zwolle

Zwolle – Ondernemers uit de regio Zwolle, Zwartewaterland en Staphorst worden uitgenodigd om deel te nemen aan een gratis middag over duurzaam ondernemen in Expeditie Ecodrome te Zwolle. De middag wordt gehouden op donderdag 9 juni 2011 van 15.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze middag is er gelegenheid tot netwerken, worden voorbeelden uit de praktijk toegelicht en vindt de prijsuitreiking van het duurzaamste idee van 2011 plaats.

De middag gaat van start met de lezing ‘Duurzaam Ondernemen en nieuwe inzichten!’ door Thomas Adelaar, lector Duurzaam Ondernemen van de Hogeschool Windesheim. Ook blikt Godelieve Wijffels, directeur van Natuur en Milieu Overijssel, terug op duurzame dinsdag en geeft Sietse Haven, Programmamanager Duurzaamheid van de gemeente Zwolle, een toelichting over buurtenergiebedrijven.

Prijsvraag Duurzaamste idee 2011
De organisatie roept ondernemers en studenten op om mee te doen aan de prijsvraag Duurzaamste idee van 2011. Jan Haverkate, voorzitter Natuurlijk Duurzaam: "Heeft u een geniaal idee om duurzaamheid in uw eigen bedrijf, of breder inzetbaar, vorm te geven, doet u dan vooral mee! Voor het beste idee is er een duurzame prijs beschikbaar ter waarde van EUR 200,00." Inzenden kan tot 1 juni 2011 via info@natuurlijkduurzaam.nu.

Netwerken
Tijdens deze middag is er ook gelegenheid tot netwerken, tijd om uw ideeën uit te wisselen en uitvoering rond duurzaamheid binnen uw onderneming te presenteren. Wanneer u concreet materiaal wilt laten zien, zijn hiervoor gratis enkele tafels beschikbaar. Aan het eind van de middag kunnen goed geslaagde toepassingen van duurzaamheid in uw onderneming worden getoond aan uw collega’s. Per onderneming is er maximaal 5 minuten spreektijd om voorbeelden van Good Practice toe te lichten. Presentatieruimte en spreektijd kunt u aanvragen via info@natuurlijkduurzaam.nu.

Gratis deelname
Duurzaam Ondernemen op donderdag 9 juni, wordt gehouden in de Marco Polozaal van Expeditie Ecodrome aan de Willemsvaart 19 te Zwolle van 15.00 tot 19.00 uur. Voor een bescheiden hapje en drankje wordt gezorgd. Deelname aan het programma is gratis, u dient zich wel voor 1 juni 2011 aan te melden via info@ecodrome.nl.

Voor meer info: www.natuurlijkduurzaam.nu

Artikel delen:

Reageer