Herriefest Presents: Hedon Grindnight

Zwolle – In samenwerking met de Herriefest organisatie en Herrie Records Inc staat vrijdag 10 juni in het teken van een heuse Hedon Grindnight in Zwols poppodium Hedon. De bands Suffering Quota, Rectal Smegma, Grindbashers en Rompeprop zullen deze avond de grindcorevlam in Zwolle hoog houden.

Suffering Quota is een Groningse grindcore band en bestaat sinds 2009. De band combineert de grindcore van Phobia, Napalm Death & Assück met de hardcore van His Hero Is Gone & Cursed en de death metal van Entombed & Immolation. Verwacht wordt korte grinderupties met genoeg variatie en dynamiek. Vervolgens is het tijd voor de Westlandgoreporngrind feestbeesten Rectal Smegma. Pitch-shifted grunts, lompe gitaarpartijen en een beestighe drummer dragen zorg voor stampende “voetjes van de vloer” porngrind. Deze avond zal de band de full-length cd “Because we care” presenteren.

Grindbashers
Het optreden van de Zwolse grindcoreformatie Grindbashers zal in het teken staan van de nieuwe cd “The Grinding Dutchmen”, die tevens voor het eerst te verkrijgen is deze avond. Grindbashers is inmiddels tot een geduchte naam in de internationale Grindcorescene geklommen, vanaf 2008 heeft het 5 cd releases en talloze optredens in binnen– en buitenland verzorgd. Verwacht geen tierelantijnen, maar old-skool grindcore die gebaseerd is op Napalm Death, Agathocles en Terrorizer, gemixt met een hedendaags geluid.

Rompeprop
De prettig gestoorde heren van Rompeprop zullen de avond geheel in (eigen) stijl afsluiten. Rompeprop is inmiddels wereldwijd bekend en elk optreden van Rompeprop begint en eindigt als een groot bloederig feest. Goregrind optima forma.

HEDON GRINDNIGHT

Line-up: SUFFERING QUOTA / RECTAL SMEGMA / GRINDBASHERS / ROMPEPROP

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 10 juni
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 10,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer