45e Editie Fotopuzzelrit op Koninginnedag

Op Koninginnedag organiseert de Automobiel Sport Club “A.S.C. de IJsselrijders” in samenwerking met de Centrale Commissie Oranje uit Zwolle (C.C.O.) de 45e Koninginnedagrit, de Van Renselaar Cars – Oranje – Fotopuzzelrit, een fotopuzzelrit voor het hele gezin.

Deze traditionele fotopuzzelrit start vanaf 10.00 uur bij de Stilo Sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat. Inschrijven kan alléén aan de start vanaf 9.00 uur in het restaurant van de sporthal. De afstand van de rit bedraagt ongeveer 30 kilometer. De beschikbare tijd is 90 minuten. Het inschrijfgeld per auto (ongeacht het aantal inzittenden) bedraagt € 8.–. Aan de hand van een eenvoudige routebeschrijving moeten een aantal foto’s herkend worden van situaties langs de route.

Deelname staat open voor iedereen. De Van Renselaar Cars – Oranje – Fotopuzzelrit wordt in de ochtenduren verreden, zodat de deelnemers ’s middags aan andere festiviteiten in de Zwolse binnenstad kunnen deelnemen.

De prijsuitreiking, waarbij de 10 beste deelnemers een Iris cheque ontvangen, vindt ook plaats in het restaurant van de Stilo Sporthal om 17.00 uur. 

In de afgelopen 44 edities van dit traditionele evenement is het enthousiasme onder deelnemers, vaak complete gezinnen met kinderen, onveranderd groot.

Artikel delen:

Reageer