Deltion Fashionshow weer groot succes

Zwolle – Studenten Fashion Design en Fashion Commercie van het Deltion College, presenteerden dinsdagavond hun eigen ontworpen creaties tijden de Deltion Fashionshow. De fashionshow had dit jaar als thema ‘Future Flowers’ en vond voor 900 gasten plaats op de Boulevard van het Deltion College te Zwolle.

fashion_6-1.jpg 

Dit jaar hadden de studenten een unieke samenwerking met Turkije. Deltionstudenten hebben een bezoek gebracht aan een modeschool in Turkije en hebben daar kennis gemaakt met de Turkse mode. De Turkse modestudenten gaven door het tonen van hun creaties een internationaal tintje aan de avond. Deze avond trad ook de uit Izmir afkomstige dansgroep Konak op. Deze groep bestaande uit 14 dansers, gaf voorafgaand aan de Fashionshow een optreden op de Deltion Campus.

fashion_8-1.jpg 

fashion_22-1.jpg

fashion_24-1.jpg

Creaties

Het programma van de Fashionshow bestond uit een modeshow met creaties van de eerste, tweede, derde en vierdejaars studenten Fashion Design. Daarnaast toonden zij ook ontwerpen die ze afgelopen jaar hebben gemaakt voor speciale projecten, zoals de Red Hat Society, het mbo-gala en de kleding voor de show van Monique Collignon. De studenten van de opleiding Fashion Management haddeen de organisatie van het evenement in handen. Zij zorgden voor de uitnodigingen, persberichten en de promotie van de show.

Mode opleiding

Deltion heeft diverse mode opleidingen, van het ontwerpen van mode tot het managen van een winkel. Binnen de opleiding wordt er veel kennis opgedaan in de praktijk door het uitwerken van projecten en het bijwonen van gastcolleges. Meer informatie over één van de modeopleidingen is te krijgen op de informatieavond op maandag 6 juni tussen 18.00 en 21.00 uur op het Deltion College in Zwolle.

Samenwerking

Niet alleen de modestudenten hielpen met het project. Studenten van de opleiding Beauty, Bakkerij, Grafisch, Meubeltechniek, Audiovisueel, Woninginrichting & Design en Podiumtechniek droegen allemaal hun steentje bij aan de modeshow. Een uitgebreide samenwerking voor de studenten om allemaal praktijkervaring op te kunnen doen!

fashion_2-1.jpg

 fashion_1-1.jpg

fashion_3-1.jpg

fashion_4-1.jpg

fashion_5-1.jpg

  fashion_7-1.jpg

fashion_9-1.jpg 

fashion_10-1.jpg

fashion_11-1.jpg

fashion_12-1.jpg

fashion_13-1.jpg

fashion_14-1.jpg

fashion_15-1.jpg

fashion_16-1.jpg

fashion_17-1.jpg

fashion_18-1.jpg

fashion_19-1.jpg

fashion_20-1.jpg

fashion_21-1.jpg 

fashion_23-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik vond een schitterende avond, vol met prachtige creaties en een geweldige show van de Turkse dansgroep uit Izmir. De combinatie van “thema bloemen”, kleuren en haarscherpe foto’s van een prof fotograaf geven deze mooie foto’s als resultaat.


    Maak melding

Reageer