Swingende Weblog Zwolle Meeting in Hedon

Zwolle – Zaterdag 11 juni vindt in poppodium Hedon een Special Summer Edition van het succesvolle dansfeest Zaterdagnachtkoorts plaats. Naast vaste dj Hans Stroeve komt deze keer niemand minder dan Corné Klijn naar Zwolle. In samenwerking met Hedon organiseert Weblog Zwolle een officiële Meeting voor al haar trouwe aanhangers. Naast onze eigen redactie en fotografen kan ook jij daar naar toe. Als je snel reageert zelfs gratis, want we mogen liefst 40 mensen meenemen.

webflyer600.jpg

Wil je dus samen met ons naar Zaterdagnachtkoorts laat dat dan hieronder weten. De eerste twintig inschrijvers mogen kosteloos mee en kunnen ook nog iemand meenemen. We gaan er natuurlijk vanuit dat wanneer je je inschrijft je ook daadwerkelijk komt, zodat de vrijkaarten goed besteed worden en we een hele gezellige meeting hebben. De eerste 20 personen die reageren mogen met een introducé gratis naar de swingende Zaterdagnachtkoorts in Hedon. Voor opgave mail je je volledige naam (of twee namen) o.v.v. ‘Zaterdagnachtkoorts’ naar wzmeeting@weblogzwolle.nl . Voor meer informatie over Zaterdagnachtkoorts klik je HIER. Tot dan!

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ik wil graag heen, lijkt me leuk iedereen te ontmoeten. Maar moet dan nog wel iets overleggen……… Hoop dat het lukt.


  Maak melding

 2. Geachte bezoeker,

  De inschrijving / opgave is gesloten. De genomineerden hebben per e-mail reactie gekregen.

  Tot Zaterdagnacht!!

  FEEST 😀

  Team Weblog Zwolle


  Maak melding

 3. Jammer dat wij er dus ook niet zijn: geen bericht gehad. Terwijl ik toch ongeveer echt de 1e aanmeldert was. Zou de BoB zijn en we zouden een vriendin ophalen. Die ga ik zo dan wel ff eerst opbellen.
  Ben niet éch teleurgesteld hoor: Bert Visscher op tv en vrouw-Dick hoefde al niet zonodig. Willen ook die 30 euri wel lappen maar dan moet je ergens spontaan heen gaan. Dan moet het geen prijsvraag zijn waar op de dag van het feest…..notabene 14 dagen na de prijsvraag…..eea bekend wordt. Vrienden van ons hebben om die reden van de week al afgezegd.

  Wel jammer vwb Hans: veruit de beste en gezelligste dj van Zwollywood!
  Veel plezier samen :D:D:D


  Maak melding

Reageer