Brand in opslaggebouw aan Hasselterdijk

Zwolle – In een opslaggebouw bij de Hasselterhaven aan de Hasselterdijk in Frankhuis is woensdagmiddag rond 16.40 uur een grote brand uitgebroken. Uit het gebouw kwamen de vlammen hoog uit het dak.

sized_img_7023.jpg

De brand in het gebouw, waarin veel hout aanwezig was, vond met name plaats in het achterste gedeelte van de loods. Eén persoon was in het pand aanwezig toen de brand uitbrak. Degene was zeer aangedaan. De brand was vanaf 17.25 uur onder controle, maar de brandweer is nog wel bezig met het nodige bluswerk. Of er asbest vrij is gekomen is op dit moment onbekend.

sized_img_7053.jpg

sized_img_7019.jpg

sized_img_7039.jpg

 

sized_img_7048.jpg

sized_img_6993.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Er staat een pilaar van aszwarte rook boven het pand, het is volgens mij de houtzagerij annex steenhandel, als ik het goed heb. Het begon allemaal met wat witte rook, maar nu is het toch echt pikzwart.


  Maak melding

 2. (ik kom vanavond wel even op het chatlog, als dat zo heet.)

  Op dit moment slaan de vlammen hoger dan de bomen en zijn er af en toe flinke uitschieters omhoog te bemerken.


  Maak melding

 3. Opnieuw brandmelding melkmarkt overigens, zelfde locatie. Nu einde verslaggeving brand aldaar, ik ga de trein naar Kampen pakken.


  Maak melding

 4. het wordt tijd dat het eens een weekje goed regent… het is nog steeds gort droog overal.. leuk voor de ramp touristen in de binnenstad ( en in dit medium…) natuurlijk, maar niet leuk voor eigenaren van panden.. :'(


  Maak melding

Reageer