Keeper Boer zes duels geschorst na slaan ballenjongen

Zwolle – FC Zwolle doelman Diederik Boer heeft van de KNVB een schikkingsvoorstel van zes duels gekregen. De keeper heeft laten weten niet akkoord te gaan met het voorstel. De aanklager van de KNVB is na een onderzoek tot de conclusie gekomen dat Boer de algemene belangen in het voetbal heeft geschaad. Na een verklaring van Boer kwam de aanklager tot een schikkingsvoorstel van zes duels.

Boer heeft tot woensdagmiddag 16.00 uur de tijd om te reageren op het voorstel. Tijdens de laatste Play-Off wedstrijd tegen VVV Venlo afgelopen zondag vond het incident plaats. Boer was van mening dat een ballenjongen te lang wachtte met het geven van een bal. Hierop zou Boer de ballenjongen een klap in het gezicht hebben gegeven. Naar verluidt deed de ballenjongen zelf aangifte tegen de doelman.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Die Boer moeten ze nog langer schorsen. Gewoon asociaal om een jongen van te slaan. Het ligt niet aan een ballenjongen als je verliest. Zwolle moet gewoon de bal er in schieten. Ze verdienen niet beter. De vorige schorsing vocht Boer ook al aan. Krijgt daarvan nu nog een keer het lid op de neus. Zielige vertoning.


    Maak melding

  2. Aad, Boer sloeg hem ook niet omdat Zwolle verloor, hij sloeg hem omdat het rotjong de bal van zich af gooide ipv zo snel mogelijk in het spel te brengen hetgeen zijn taak is. Geen slimme actie van Boer en niet goed te praten maar wel begrijpelijk in het heetst van de strijd!


    Maak melding

  3. Profvoetballers hebben een voorbeeldfunctie, 6 wedstrijden schorsen is dus prima. Boer moet zijn mond houden en zijn excuses aanbieden. Zich zo laten opnaaien is onprofessioneel.


    Maak melding

Reageer