Medewerkers Wavin lopen voor goed doel

Zwolle – Tijdens de Wavin 4 Engelse Mijlen loopwedstrijd van de Zwolse Halve Marathon op zaterdag 18 juni, vestigt een groot aantal Wavin medewerkers de aandacht op de noodzaak om ieder kind, waar ook ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Circa honderd Wavin medewerkers uit Nederland, België en Duitsland promoten het ‘Providing Essentials for Children’ partnership, waarin Wavin en UNICEF samen werken aan water- en sanitatie projecten in Azië en Afrika. 

De Wavin 4EM is onderdeel van het Zwolse Halve Marathon Festival. Vele duizenden (aspirant) hardlopers leggen het 6,4 kilometer lange circuit tussen de Koggelaan en de Zwolse binnenstad af om vervolgens de finishen aan de Melkmarkt. Wavin, met het hoofdkantoor is Zwolle,  is sind 2005 de trotse hoofdsponsor van dit evenement. Ook dit jaar maakt een groot aantal Wavin medewerkers van de gelegenheid gebruik om zowel te werken aan de eigen gezondheid, als aan de toekomst van kinderen in ontwikkelingslanden.

Voor slechts 4 euro krijgt een ​​kind toegang tot goede sanitaire voorzieningen. Wavin medwerkers laten zich sponsoren door familie, vrienden en collega’s en hopen zo veel kinderen te kunnen helpen.

Over Providing Essentials for Children

Providing Essentials for Children is een samenwerkingsverband tussen Wavin, marktleider in kunststof leidingsystemen in Europa, en de kinderrechtenorganisatie UNICEF. Het partnerschap bestaat sinds het 50-jarig jubileum van Wavin in 2005 en heeft als doel schoon drinkwater, sanitatie en hygiënevoorlichting te beiden aan kinderen in Afrika en Azië. Dankzij het ​​programma, kregen tienduizenden schoolkinderen in Mali, Papoea Nieuw-Guinea en Nepal goed sanitair en schoon water.

Voor meer informatie bezoek www.providingessentialsforchildren.com of neem contact op via: PE4C@wavin.comMeer details over de Wavin 4EM zijn te vinden op: www.halvemarathonzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer