Aanbieding seizoenkaart FC Zwolle

Zwolle – Wil jij geen wedstrijd meer missen van FC Zwolle? Wil jij zeven van de zeventien thuiswedstrijden GRATIS bijwonen? 10% korting ontvangen op een wedstrijdshirt 2011-2012? Een Voordeelpas bezitten? En ook nog eens een cadeaubon t.w.v. € 10,- ontvangen… ? Bestel dan nu je seizoenkaart 2011-2012!
Na het topseizoen van het afgelopen jaar, start er in augustus alweer een nieuw seizoen. Een seizoen dat garant staat voor mooi voetbal en veel punten. Ben jij ook tijdens het seizoen 2011-2012 aanwezig om als twaalfde man achter onze mooie club FC Zwolle te staan?

Jouw voordeel
. Bezoek 7 van de 17 wedstrijden GRATIS
. 10% korting op een wedstrijdshirt 2011-2012
. Ontvang de Mc Donald’s voordeelpas
. Ontvang een cadeaubon t.w.v € 10,- van Telstar Sports & Fashion
Seizoenkaart bestellen

Een seizoenkaart aanvragen kan op de volgende wijze:

– Download het bestelformulier via www.fczwolle.nl, vul je NAW-gegevens in, retourneer het formulier naar FC Zwolle en betaal via automatische incasso.
– Kom langs bij de receptie van het stadion, vul je NAW-gegevens in en betaal contant of per pin.
Voor alle informatie ga naar www.fczwolle.nl!
Vragen?
Heb je een vraag, schroom niet en mail naar info@fczwolle.nl, bel naar 038-4534948 of kom langs bij de receptie van het stadion. Onze medewerkers zijn bereid al je vragen te beantwoorden.
OPEN DAG 16 juli The place to be!

Voor aanvang van het nieuwe seizoen opent FC Zwolle haar deuren en kun je op de jaarlijkse Open Dag een fantastische middag beleven. Op deze dag zijn er verscheidene activiteiten en bezienswaardigheden voor zowel jong als oud. Het evenement is gratis te bezoeken. Ben je er ook bij?

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Had afgelopen jaar een seizoenkaart, wacht eerst af wat voor elftal er volgend seizoen staat, maar ben er bang voor dat het niets word.


  Maak melding

 2. Bericht door aukje, op 1 juni 2011 om 20:45
  Evert, heb je wel eens van mensen met een uitkering gehoord, die prioriteiten moeten stellen?

  Je bedoelt de gemiddelde voetbalsupporter 8)


  Maak melding

 3. Bericht door blaagje, op 1 juni 2011 om 19:49
  hebben ze nog wel een elftal dan na dat alle basis spelers weg zijn?

  Pfff, denk jij iets te weten, sla je weer de plank finaal mis. Als je niet weet waar je over praat zeg dan gewoon niets!


  Maak melding

 4. Wat een negatief gepraat hier opeens over FCZ. Aan het begin van de 2e seizoenshelft stonden deze mensen die hier nu zo negatief praten, waarschijnlijk vooraan op de tribune, en juichten het hardst.  Maak melding

 5. Seizoenskaart weer besteld voor vak 19. Twijfelde tussen 19 en 20, maar volgens mij komen er weer wat oude jongens richting het vak op de oude berkum tribune en dit jaar zeker kunnen lachen op het vak.

  Gezellig jaar weer van maken, feestje net als dit jaar! Heb er van genoten, grotendeels leuk combinatie voetbal, top sfeer en natuurlijk weer de zes punten van koekdorp weten te pakken!

  GRT en tot in het stadion.
  Wim8)


  Maak melding

 6. Bericht door aukje, op 1 juni 2011 om 20:26
  Had afgelopen jaar een seizoenkaart, wacht eerst af wat voor elftal er volgend seizoen staat, maar ben er bang voor dat het niets word.

  Als je zulke domme berichten plaatst kun je reacties verwachten als die van Evert. Volgende keer eerst nadenken voor je wat plaatst.


  Maak melding

 7. hihi sorry, ik had er al heel goed over nagedacht fredje. Maar ben misschien wat teleurgesteld nog in zwolle.. alweer.. net zoals al die andere keren..:o


  Maak melding

 8. o ja, toen had ik ook een seizoen kaartje.. maar als je er maar een paar keer naar toe gaat, vind ik het te duur om een heel seizoen te kopen.. sorry!


  Maak melding

 9. Bericht door aukje, op 1 juni 2011 om 20:45
  Evert, heb je wel eens van mensen met een uitkering gehoord, die prioriteiten moeten stellen?

  maar wel in een auto rondrijden waar dure benzine in moet?


  Maak melding

Reageer