Lustrumfeest voor Sport & Bewegen Landstede

Zwolle – Woensdag was een feestdag voor alle betrokkenen van de Sport & Bewegen opleidingen bij Landstede. Zij vierden op deze dag hun tienjarig bestaan. Tijdens de officiële opening van het feest werd een standbeeld onthuld dat voor het lustrum was gemaakt.

De opleidingen zijn in de afgelopen tien jaar explosief gegroeid. Ze hebben een belangrijke plek verworven in de wijde regio. Het lustrumfeest vond plaats in het Theater van de Sport, ’s middags voor collega’s en oud-collega’s en ’s avonds voor de studenten, oud-studenten en overige gasten. SLAM FM DJ Menno de Boer gaf de avond een muzikale boost.

Sport & Bewegen is erg trots op het feit dat zij in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een gerenommeerde mbo- sportopleiding. In augustus 2001 werd het startsein gegeven voor deze opleiding. De groep eerstejaars bestond toen uit 80 studenten. De opleiding is nu uitgegroeid naar ongeveer 800 studenten, die begeleid worden door een team van 40 collega’s. In De Sport & Bewegen opleidingen worden in de wijde regio gezien als kwalitatief goed in het vakgebied. Door middel van het lustrumfeest wilde de organisatie iedereen bedanken die dat mogelijk heeft gemaakt.

Artikel delen:

Reageer