Ouders welkom bij Jong&Out

Zwolle – Op zondag 5 juni zijn ook ouders welkom bij Jong&Out Zwolle, het alcoholvrije café van COC Zwolle voor jongeren tot en met 19 jaar. Zo kunnen jongeren én hun ouders kennismaken met de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit.

091121_poster_jongenout.jpg

Jong&Out, het maandelijkse café voor tienerjongeren van COC Zwolle, nodigt elk jaar in juni ook ouders van jongeren uit. Dat biedt ouders de gelegenheid om kennis te maken met de activiteit waar hun kinderen komen. Maar ook andere geïnteresseerde ouders zijn van harte welkom. Elke eerste zondag van de maand is het Jong&Out café geopend. Iedere cafémiddag heeft een thema of activiteit, door de jongeren zelf bedacht en georganiseerd. De maandelijkse cafémiddag is alcoholvrij en altijd onder begeleiding van een volwassene.

Aanstaande zondag is het thema ‘Ik hou van Gayland’ als variant op het populaire spel uit het tv-programma ‘Ik hou van Holland’. Alle aanwezigen mogen meedoen om op die manier meer te weten te komen over homoseksualiteit.

Op 5 juni zijn ook voorlichters van COC Zwolle aanwezig om informatie te geven over de vereniging. Het Jong&Out café is van 14.00 tot 17.00 uur in het pand van COC Zwolle aan de Kamperstraat 17 in Zwolle.

COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. Met een café, voorlichting, discussie en hulp wordt gewerkt aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het werkgebied omvat 23 gemeenten in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. COC Zwolle is lid van de landelijke organisatie COC Nederland. Voor meer informatie kijkt u op www.coczwolle.nl/jongenout

Artikel delen:

Reageer