Ondernemers gaan stemmen voor Ondernemersfonds

Zwolle – De ondernemers uit de Binnenstad kunnen tot en met 7 juni 2011 hun stem uitbrengen over het instellen van een Bedrijven Investerings Zone.

Een aantal ondernemers, gesteund door Citycentrum en Koninklijke Horeca Nederland en een vertegenwoordiging van de zakelijke dienstverlening, hebben het initiatief genomen om voor bovengenoemd winkelgebied een ondernemersfonds, ofwel een Bedrijven Investerings Zone, op te richten. Dit fonds maakt het mogelijk dat alle ondernemers gezamenlijk investeren in hun straat met als doel een sterkere binnenstad. Alle ondernemers betalen mee. De Bedrijven Investerings Zone kan alleen op initiatief van de ondernemers ingesteld worden. De BIZ kan alleen ingevoerd worden als minimaal 50% van de ondernemers stemt. En daarvan moet tweederde ‘ja’ zeggen.

De gemeente is verantwoordelijk voor het houden van de draagvlakmeting. De stembiljetten hiervoor zijn reeds onder zoveel mogelijk ondernemers verspreid. Het ingevulde stembiljet moet uiterlijk dinsdag 7 juni 2011 bij de gemeente Zwolle ingeleverd zijn.

Bent u ondernemer in het betrokken gebied en hebt u nog geen stembiljet ontvangen dan kunt een stembiljet aanvragen bij Rob van Oosterhout, telefoonnummer (038) 498 20 47. Of per e-mail: ral.van.oosterhout@zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zeer vele ondernemers en gebruikers of eigenaren van alle door de gemeente aangewezen bedrijfspanden in de binnenstad van Zwolle zijn fel gekeerd tegen deze ordinaire belasting verhoging waarvan 50% aan de strijkstok van de uitvoerende bestuurders blijft hangen.
    Weet u nog niet wat u verplicht gaat overkomen vraag informatie of stembiljet aan bij -ondernemersfondsnee@gmail.com– of per telefoon ( 038 ) 7501072


    Maak melding

Reageer