Navigators winnen zevende editie SOOZ-Persbal

Zwolle – De zevende editie van het SOOZ-Persbal is afgelopen woensdag gewonnen door Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ). NSZ streed in een afgeladen zaal van studentencafé Het Vliegende Paard tegen twee andere studentenverenigingen: Gumbo Millennium en ZSR Boreas.

Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) organiseert in samenwerking met Studentertainment jaarlijks het Persbal met als doel: de studentenverenigingen van Zwolle op de kaart zetten. Het hele jaar door proberen Zwolse verenigingen zo veel mogelijk media-aandacht te krijgen. Tijdens het Persbal presenteerden de deelnemende verenigingen hun mediamomenten. Een deskundige jury beoordeelde de presentaties. 

Van alle deelnemende verenigingen is NSZ het afgelopen jaar het meest verschenen in nationale media. Zo waren ze onder andere te zien bij Piet’s weerbericht op SBS6. Volgens de jury een knappe prestatie en beslissend voor het klassement. NSZ ging naar huis met een geldprijs en een vrij te besteden stuk in een Zwolse krant. Het SOOZ kijkt terug op een zeer geslaagd Persbal.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hieperdepiep! 😀

    Gefeliciteerd! :D:D:D

    Super om te zien dat het SOOZ en het SOOZ-persbal ook nog steeds de media weten te vinden, ga zo door SOOZ! 😉 😀


    Maak melding

Reageer