De Stadsbakker viert 1e verjaardag

Zwolle – Een jaar geleden opende Arend Kisteman, beter bekend als “De Stadsbakker” zijn deuren.
Aan de Blijmarkt is hij binnen een jaar uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en ver daar buiten.

stadsbakker_2_arend.jpg

Waar sommige bedrijven starten in de anonimiteit is daar bij “De Stadsbakker” geen sprake van.
Hij bedacht het twitterbrood, dit speciale broodje was alleen te bestellen via twitter en haalde het landelijke nieuws. O.a. Giel Beelen en Edwin evers bestelde het brood. Als klap op de vuurpijl werd Arend MKB startende ondernemer van het jaar 2011.

stadsbakker_1.jpg

Het was inderdaad een bijzonder 1e jaar, zegt Arend trots! 
De basis van onze bakkerij is vakmanschap. Al ons brood wordt ambachtelijk en in eigen bakkerij gemaakt. Je moet je kunnen onderscheiden, zowel in kwaliteit als originaliteit. 
Wij werken veelal met regionale grondstoffen, omdat alles door onze eigen handen gaat hebben wij grip op het product en voldoet het aan onze hoge kwaliteitsnorm.
Dit is iets wat onze klanten kunnen waarderen. Ook de belegde broodjes worden steeds populairder. We zullen ons blijven ontwikkelen en met nieuwe verassende producten komen.

stadsbakker3.jpg

Aan inspiratie heeft Kisteman geen gebrek. Benieuwd geworden naar het ambachtelijke brood? Bezoek “De Stadsbakker” aan de Blijmarkt in Zwolle. Meer informatie over alle producten vindt u op www.destadsbakker.nl

Artikel delen:

Reageer