Groenkapje ging groen gesprek aan

Zwolle – Op zaterdag 4 juni was Groenkapje aanwezig bij het duurzame festival Lokale Schoonheid en op de stadspicknick in Zwolle. Door aan te haken bij de verschillende festiviteiten in de stad wil zij op een vrolijke, feestelijk, creatieve wijze ecologie promoten.

dsc06339.jpg

De Groenkap-ster en de Groenkapje catwalk coach hebben meegeholpen aan de duurzame modeshow bij het duurzaam festival ‘Lokale Schoonheid’ in het Doepark de Nooterhof in Zwolle. Zij hebben de haren gestyled. Daarna hebben de lokale schoonheden modellen een catwalk workshop gegeven. Gelijktijdig werd ecologie gepromoot bij de Stadspicknick (een initiatief van de Stadsbakker en enkele mensen van 7 Days of Inspiration) door met kinderen en andere picknick gasten een mooie tekening in te kleuren of te tekenen. Ook heeft zij eco tips gegeven en frisgroene appels uitgedeeld, om zo een groen gesprek aan te gaan.

Aan het einde van de picknick hebben de Groenkapjes de ervaringen van de dag uitgewisseld onder het genot van een broodje en een biologisch sapje. Door aan te haken bij andere festiviteiten of aanwezig te zijn waar veel Zwollenaren zijn kan Groenkapje meer mensen tegelijk enthousiasmeren om meer eco-bewuste keuzes te maken. Haar doel is om samen van het leven genieten met respect voor mens, dier en milieu. Zo is Groenkapje nog vaak te zien!

Voor meer informatie www.frisgroen.nu

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer