Chat Log 23

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 24 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 469
 1. Therese Boer volgend jaar naar prinsjesdag,de hoed had ze gisteravond in t.v uitzending al op.Wel een veelzijdige vrouw hoor.


  Maak melding

 2. Bericht door doeksen, op 6 juni 2011 om 10:30

  hoooooooiiiiiiiiii

  Is langer dan gras!!!! haha. Ben net wakker Doeksen. Moest ff wat slaap inhalen.


  Maak melding

 3. Bericht door doeksen, op 6 juni 2011 om 12:28
  heb je al het verhaal van de persmuskiet gelezen??

  Ja zie het net. Ik ik zie net een mailtje van hem met de vraag of ik wil doorgeven wat we zaterdag en zondag hebben gedaan. Hoeft dus niet meer.:o


  Maak melding

 4. Leuk zeg! Nixxx voor mij, misschien iets voor dj Joppuh?
  ———————
  Evenement
  Wanneer: 09-06-2011
  Titel RabRadio??s Popduel
  Waar: Hedon – Zwolle,Nederland
  Categorie: Evenementen

  Evenement beschrijving:
  Schiet jij sneller dan je schaduw, is muziekkennis jouw sterkste wapen en is de muziekencyclopedie jouw trouwe ros? Kom dan 9 juni naar KRO’s Popduel On Tour in Zwols poppodium Hedon. Laat je medespelers versteld staan van jouw muzikale kennis tijdens de eigenzinnige popquiz van 3FM DJ Paul Rabbering.

  Weet jij het altijd beter bij RabRadio’s Popduel en zit je geërgerd naast de radio vanwege zoveel pop- onwetendheid? Geef je dan op voor KRO’s Popduel on Tour, de popquiz onder de bezielende leiding van de koning van het Popduel, Paul Rabbering. Zoek wat intelligente vrienden uit (per team maximaal 4 pers.) en doe mee. Laat zien wat je kunt en zorg dat je de dag daarna wat later kunt beginnen op je werk. Want het wordt gezellig.

  Deelname aan het popduel is gratis maar het is wel noodzakelijk om je vooraf in te schrijven. Kijk voor meer informatie hierover op http://www.hedon-zwolle.nl.

  RabRadio??s Popduel

  Met: PAUL RABBERING

  Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

  Wanneer : Donderdag 9 juni

  Open : 19:30 uur

  Aanvang : 20:00 uur

  Entree : GRATIS (inschrijven verplicht)  Maak melding

 5. Komend weekend RiB’s en Blues Raalte!!! Maar eerst vrijdag as weer een JoppuH special op Inspiration Fm met als thema ” bajesmuziek” !8)


  Maak melding

 6. Alles met bajes, jail, prison, crime komt in aanmerking, MITS HET OM KWALIEITSMUZIEK gaat. Ook Gerrit Dekzeil’s hilarisch mooie “Ik ben Gerrit” mag voorbij komen! 😉


  Maak melding

 7. Ja Ingrid, ik begin me echt zorgen te maken dat hij niets van zich laat horen. Dat is niets voor hem. Ik hoop dat er niets aan de hand is,


  Maak melding

 8. Begin me ook zorgen te maken Dame. Hoop dat we ons voor niet zorgen maken.

  Ga nu even aan mijn hobby beginnen, strijken.:o


  Maak melding

 9. Nee Dame, er moet op zijn minst iets van Law, prison, jail, outlaw etc etc in de titel zitten. Doing time (wat “zitten” betekent) van Rory gallagher kan dan natuurlijk wel! 🙂


  Maak melding

 10. Holland Sport (N3, 20:25)

  Een terugblik op acht jaar Holland Sport, met De Grote Afscheids Quiz, het mooiste sportfilmpje en een nieuwe poging van baanwielrenner Teun Mulder om zijn eigen toptijd in het Wielerspel te verbeteren. ??
  Verder te gast:
  – Voetbalspeler, trainer, coach en commentator Willem van Hanegem
  – Turner Epke Zonderland
  – Belgisch voetballer Stijn Vreven
  Plus: Wilfried de Jong én Matthijs van Nieuwkerk presenteren ter afsluiting weer één keer samen!
  :D:D:D


  Maak melding

 11. Hallo een ieder,
  @ Joppuh, kijk eens op de site van Lucinda Williams. Anders mag je wel een cd van mij lenen. succes met jou programma.


  Maak melding

 12. ‘I shot the sherrif’ van Bob Marley of Eric Clapton valt dan zeker ook buiten de bajesmuziekcategorie. Zou jammer zijn, leuk nummer. 🙁


  Maak melding

 13. Was een goed tip van die hyves. Heb er nu een vriend bij, die overigens ook mijn neef is. Naast veel nichten uit mijn moeders familie, nu de eerste neef in mijn collectie.


  Maak melding

 14. Vorig jaar stond er een lang interview met hem in VK-magazine. Bijzondere man of eigenlijk bijzonder vreemde man. Iemand die volstrekt doet wat ie zelf wil en waarmee – kennelijk – niet samen te leven valt. Ik werd er een beetje treurig van.


  Maak melding

 15. @Dame, er zit ook wel iets treurigs in. Maar hij gaat zijn eigen gang, en doet wat ie zelf wil. Woont alleen, en dat vind ie prettig. Bijzonder. De moeite waard om eens terug te kijken, en dan denk je …. wat moet je eigenlijk denken. Tenminste dat gevoel gaf het mij.


  Maak melding

 16. Inderdaad er zijn kind (eren), in ieder geval 1, misschien wel meer dat werd me niet duidelijk. 1 woont er in ieder geval, een straat achter hem met zijn moeder. Kreeg de indruk dat voor beiden duidelijk was dat samenwonen geen optie was. Dus ja, is een kind hier de dupe van, of is hij beter af.


  Maak melding

 17. @ Wichert, post voor jou op het Politieke Log 07:18

  Over het bestuursakkoord. Vroeg je gister naar het Swollwachtstandpunt. Kreeg gister-laat post van een mevr van de griffie: Swollwacht ging ook niet akkoord 😀

  Overigens is mijn mailwisseling met Rana over dit belangrijke onderwerp, terecht verwijderd (off-topic) van het Boertjes-varken-topic 😉


  Maak melding

 18. Dick, bel jij s ff hoe het met Derk is? Als je zijn nummer hebt? Hij wordt node gemist, alles is toch wel goed met hem?


  Maak melding

 19. Ja graag want hij reageert ook niet op mail, doet ie anders wel snel, het zal toch wel goed gaan met hem, en thuis ook toch mag ik hopen?


  Maak melding

 20. Dick Net bij de tandarts leek wel een oude zakken toernooi.Eerst Jan Bloemert uit ons Westenholte ,toen Gerrit Vredeveld ZAC en toen Han Vrieleman eerst PEC later ZAC,het was een hele mond vol.


  Maak melding

 21. Hahaha doet Jan nog mee met stratenvolleybal? Zie zijn vader nog wel eens in Stadshagen. Vriendelijke man, Henk geloof ik. Oh, ken alleen Peacefield (Vredeveld) uit W’holte. Helaas ken ik HV niet, maar dat was idd een beste mond vol…..toch wel bij de ooit-WVF-tobbende tandarts Ton zelfe?


  Maak melding

 22. HV heb ik nog een aantal jaren mee gevoetbald Dick! Een ietwat flegmatieke voorhoedespeler die de eenvoudigste kansen kon missen om vervolgens de mooiste doelpunten te maken, grilligheid troef dus, maar wel een mooi figuur om erbij te hebben! En als je hem wilde poorten moest je de bal op kniehoogte spelen anders lukte het niet. 😉


  Maak melding

 23. Potverdeurie Joppuh en waarom ken ik die dan niet 🙁 Heerlijke beschrijving, Rob Rensenbrink is waarschijnlijk te hoog gegrepen als vergelijkingsmateriaal?

  En het belangrijkste

  maar wel een mooi figuur om erbij te hebben!

  Haha de poortwachter.

  Wilde je eigenlijk mailen maar dat moet toch verdeurie via mijn profiel lukken. Ben weer zo’n digi-kneus dat ik het via facebook niet voor elkaar krijg….en heb het dus (voorlopig) opgegeven >:(>:(>:(


  Maak melding

 24. Bericht door dick, op 7 juni 2011 om 09:16
  Vreemd…tot 2x toe de ingesprekstoon. Weet wel ongeveer waar ie woont, kan er misschien aan het eind van de dag wel ff langs rijden.

  Misschien is ie ff WLZ en de WLZ mensen moe? Of is dat niet meer mogelijk?


  Maak melding

 25. Hahaha dat bedoelde ik niet zo 😛

  Het kan gewoon zo zijn dat ie gewoon ff wat meer z’n aandacht bij thuis oid moet hebben….


  Maak melding

 26. Ik wacht op Dick, Joppuh, die zou er toch even langs gaan, begreep ik? Ik begin me behoorlijke zorgen te maken en haal me van alles in mijn hoofd. Het is allemaal heel vreemd.:(


  Maak melding

 27. Goedenavond. Dame, idd

  Weet wel ongeveer waar ie woont, kan er misschien aan het eind van de dag wel ff langs rijden.

  De “misschien” is bepalend geweest en de “ongeveer”: Heb geen enkele moeite met het vragen van de weg daar in de buurt. Had de tijd ook. Maar het wordt erg lastig als je geen straatnaam en geen achternaam weet…. Maar had Doeksen laatst niet bij hem voor ’t huis gestaan? Als ik 1 van de 2 namen wel weet, vind ik het ook geen probleem om morgen ff te kieken.


  Maak melding

 28. He get, ik had mijn hoop op je gevestigd, Dick. Ik zou er vanavond nog best even langs willen rijden, maar weet niet waar hij woont. Het is allemaal te raar voor een gewone verklaring, hoewel de werkelijkheid natuurlijk altijd weer verrassend kan blijken te zijn.


  Maak melding

 29. @ Eva, 7x denk ik over de hele dag. Mailen (net als meerderen), waar ie altijd gelijk op reageert.
  @ Dame/Doeksen, klopt dit niet dan?

  Maar had Doeksen laatst niet bij hem voor ’t huis gestaan?  Maak melding

 30. Groot gelijk Doeksen! Maar ik vind het niet erg om morgen ff poolshoogte te nemen. Je mag me het adres wel mailen en ik weet zeker dat Derk dat niet erg vindt.


  Maak melding

 31. Nee, hij staat niet in het telefoonboek, Dick. Je hebt gelijk Doeksen om het adres niet zomaar te vertellen, ik ga zijn achternaam ook niet prijsgeven. Niettemin vraag ik me wel af of we geen actie moeten ondernemen. Dit is geen gewone situatie en ikzelf ben iig waanzinnig bezorgd.


  Maak melding

 32. Nou, geen vermist-posters aan de bomen, Dick. 😉 Gewoon dat iemand er even langs rijdt om te zien of alles in normale doen is daar.


  Maak melding

 33. Gelukkig maar Dame 😉 Zou mooi zijn idd: langsrijden. Als ik dat zou moeten doen, prima. Maar dan moet ik dus wel dat adres in mijn mailbox hebben. Ben nu weg. Lekkere avond samen!


  Maak melding

 34. Wel fijn dus, dat als iemand een tijd niets van zich laat horen op weblog, dat dat opvalt en iedereen in opperste staat van paraatheid staat.


  Maak melding

 35. Nou Eva, het is meer dan alleen een tijdje niet posten. Het is ook zonder afmelding niet naar het eiland van Doeksen/JanD zijn en het niet reageren op telefoontjes en mail. Dat is toch uitzonderlijk gedrag, iig voor Derk.


  Maak melding

 36. Joppuh, nog een paar voor a.s. vrijdag: Bruce Springsteen – Outlaw Pete,
  Lucinda Williams – Jailhouse Tears, Oliver Buck and the New Madrids – County Jail Blues, Joe Bonamassa – Prisoner.


  Maak melding

 37. @Dame, ben het helemaal met je eens, een paar dagen niet posten hier ok. Maar wat er aan vooraf ging maakt het raar. Laat mij ook niet echt los. En vooral omdat ie nergens op reageert. Merk aan mezelf dat ik eerst links kijk of zijn naam er al weer tussen staat.

  Dacht misschien weet Koko iets, maar die heb ik een poos etrug al gemailt, en reageert ook niet. Dus die zal ook wel niets weten.
  Misschien langs bij Koko’s kantoor, maar daarvan weet ik ook niet meer dan op de Marslanden, en om daar even rond te rijden, en te zoeken is het iets te uitgebreid voor.

  Al met al vervelend, en ik zal blij zijn hier te lezen dat we ons voor niets zorgen maakten.


  Maak melding

 38. Wat ging er aan vooraf dame en ingrid? Ik denk dat ik dat gemist heb en me daarom ook totaal nog geen zorgen maak, eigenlijk.  Maak melding

 39. @ Natascha Hij zou afgelopen vrijdag een dag naar het eiland naar Doeksen en JanD maar is daar zonder bericht niet op komen dagen en reageert noch op de telefoon noch op de mail.


  Maak melding

 40. Goeiemorgen…1 van de voordelen van de auto vind ik de voorkeuzetoetsen van de radio:

  Heerlijk die Patrick KICKEN vanochtend op Veronica: mocht je inbellen wat de beste smoes was voor het thuisfront, wanneer je later thuis kwam van je werk:

  Belt een Dame in met deze smoes:

  “Ik zat vast in het….GESLACHTSVERKEER”

  :D:D:D Nou, dan kan mijn dag al haast niet meer stuk :-*


  Maak melding

 41. Om het dan nu maar helemaal in Derk’s stijl af te maken:

  De felicitatiedienst feliciteert:

  Kire met zijn/haar 1e Gouden Plak smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif

  Eregalerij

  met 1: Papa val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Bertus en Kire
  met 2: Derk, Assendörper, Doeksen, Dame en Eva
  met 5: Joppuh

  smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif


  Maak melding

 42. En nu helemaal goed:

  Om het dan nu maar helemaal in Derk’s stijl af te maken:

  De felicitatiedienst feliciteert:

  Kire met haar/zijn 1e Gouden Plak :D:D:D

  Eregalerij:

  met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Bertus en Kire
  met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Dame en Eva
  met 5: Joppuh

  :D:D:D


  Maak melding

 43. Ondertussen nog geen adres ontvangen per mail. Dus ga ik vanuit werk gelijk naar huis. Dubbel jammer (ook een mooi tochtje en weer eens met de pont al heb ik kleingeld vergeten mee te nemen).


  Maak melding

 44. Dit nieuws mag toch dacht ik écht wel in de pauze gepost worden :D:D:D

  Waterschappen en Hoogheemraadschappen 2e FAVORIETE WERKGEVER!
  Het dieptepunt van de economische crisis lijkt achter de rug. De groei van de werkloosheid vlakt af, het vertrouwen van consumenten en werkgevers neemt toe. Maar hoe zit het met het vertrouwen van jonge hoogopgeleiden? Hoe kijken zij aan tegen de actuele ontwikkeling van de arbeidsmarkt? Hoe zien zij hun professionele toekomst? En vooral: welke organisaties zijn meest favoriet?
  Het Intermediair Imago Onderzoek
  Het Intermediair Imago Onderzoek (IIO) geeft jaarlijks antwoord op deze en andere vragen. Zo meet het onderzoek het arbeidsmarktimago van organisaties en geeft het een representatief beeld van de ambities, wensen en verwachtingen van jong hoogopgeleiden- laatstejaars studenten HBO/WO en young professionals tot maximaal 10 jaar werkervaring- ten aanzien van de arbeidsmarkt. In 2011 namen ongeveer 3500 hoogopgeleiden deel aan het onderzoek. Het IIO 2011 is uitgevoerd door het onderzoeksbureau Synovate, in opdracht van VNU Media.

  Top 5 Non Profit:
  1. Politie
  2. Waterschappen/Hoogheemraadschappen
  3. Rijkswaterstaat
  4. Universiteit Utrecht
  5. GGZ

  Deze score verdient een felicitatie!

  In de eerstvolgende Intermediair meer hierover
  In het Intermediair Weekblad van 10 juni 2011 zal de redactie van Intermediair uitgebreid stilstaan bij de resultaten uit het Intermediair Imago Onderzoek.
  In het Intermediair Weekblad van 17 juni 2011 zal Intermediair op een 2/1 pagina de organisaties extra in het zonnetje zetten die goed gescoord hebben.  Maak melding

 45. Wat heb ik verschrikkelijk gelachen in de auto :D:D:D Het is een supertip voor “Joppuh-radio” wat mij betreft…..file-info voorlezen op zijn Duits (uitgesproken door een Nederlander): Stau-info…..Geweldig!!! Vooral de clou: de voorlezert werd hoe langer hoe (nep-natuurlijk) kwaaier!

  Als dat elke werkdag rond 17:30 op Veronica te horen is, krijgen ze bosjes meer luisteraars. Dat is ZEKER.


  Maak melding

 46. @ wichert, dat valt me van je tegen (18:48) de eerste heeft heel veel te maken met het bepalen van grenzen.
  De 2e woont strak an het nieuwe en bezienswaardige Frankhuizerpark.


  Maak melding

 47. @Dame, nee ik zit niet of facebook of hyves. Ik ben te “lui” om dit soort dinegn bij te houden. Maar de kids wel, zo wordt ik wel weer bijgepraat of sommige gebeurtinissen in de familie (zoals neven en nichten)


  Maak melding

 48. @Eva, bij mijn weten geen nieuws over Derk. Hoop niet dat er door de heren, een spelletje wordt gespeeld met ons, want dat zou ik dan wel een heel misplaatste grap vinden.


  Maak melding

 49. @Ingrid; Ik weet wat je bedoelt. Na al dat gedoe over kaaystooters en andere geheime genootschappen… Ik heb daar ook aan gedacht.
  Maar 7 dagen worden nu wel een beetje lang. Ik heb ook aan vakanties gedacht (met en zonder tralies).
  Er is namelijk NOG een detail… we hebben ook niet meer van Erica gehoord… dus Derk kan niet vermist zijn. Erica weet zeer waarschijnlijk WEL waar hij is…

  Hoe dan ook… ik zal blij zijn als we weer een teken van hem, of over hem krijgen…


  Maak melding

 50. @Eva, ik zou het inderdaad ook prettig vinden wanneer we iets van hem of Erica horen.
  Ga nu naar het werk, tot vanavond.


  Maak melding

 51. Maar 7 dagen worden nu wel een beetje lang. Ik heb ook aan vakanties gedacht (met en zonder tralies).

  Dat sluit wel weer aan bij mijn bajes muziek special van morgenavond op http://www.inspirationfm.eu

  Luisteren dus…….alweer gevarieerd met veel kwaliteitsmuziek. 🙂


  Maak melding

 52. Ingrid

  Hoop niet dat er door de heren, een spelletje wordt gespeeld met ons, want dat zou ik dan wel een heel misplaatste grap vinden.

  Zou kunnen. Temeer omdat de “langsrij-bal” overduidelijk al een aantal dagen bij Doeksen ligt.
  Of mis ik iets?


  Maak melding

 53. Spartak Moskou betaalt Ajax tussen de zeven en acht miljoen euro voor Demy de Zeeuw, mocht de speler naar de Russen willen. “Als hij voor een overgang kiest, komen Ajax en Spartak er wel uit”, zegt technisch manager Danny Blind.  Maak melding

 54. Als ik de Zeeuw was, zag ik zo’n avontuurtje wel zitten. Wat jij Dick? Alhoewel Moskou wel heel koud is natuurlijk haha…


  Maak melding

 55. Eens, beetje vage, duistere en lugubere plekjes bezoeken. Zijn dame kan alles kopen wat ze wil. Natuurlijk is hij daar herr und meister/regisseur? op het middenveld. Kan nog even bij Ruudje G. aan die met een beetje mazzel zijn oud-maat Gijp op visite heeft.
  Wat Poetin en die Oekraniense schurk uitvreten en hoe ze hun gebuiken zal ze toch een zalige rotzorg zijn. Dat geld toch alleen maar voor het pleps.
  Ook kan Demi nog eens met zijn meisie gaan kijken waar de héérlijke clip Nikita van Elton John nou precies is opgenomen.
  Temperatuur is een minpuntje idd….maar ach, alles is kunstmatig op te kweken. Die voetbalwereld is sowieso al een corrupte nep/plastic-wereld. Sh*t wat een verbitterd eind…..uh, Demi moet gewoon eisen dat ie 1x in de 2 weken 2 dagen naar Mokum mag worden gevlogen en weer mag worden opgehaald. Zodat Dame de Zeeuw ook nog ff in de PC Hoofd kan kijken………terwijl Edje D. verdeurie als Comissaris (en assistent van JC) loopt te pittbullen bij Demi’s cluppie :D:D:D


  Maak melding

 56. Mooi: sluut’n vanoamp noar ASC 😀 Mien zoepergewaardeerde collega is doar veurzittert, miskien zit d’r nog een skuimert met em in.

  Goedgoan!


  Maak melding

 57. Haha Dame, echt nu pas?:P

  Thanks Dick, ik word een beetje emotioneel van je gebaar, super:D

  Uitleg voor de anderen, ik moet nog 1 BMI punt (= +/- 3 kg) verliezen en dan heb ik officieel geen obesitas meer en hopenlijk is het dan dus ”Voltooid verleden tijd”….. 😉

  43 kg weg in vandaag exact 10 maanden…. Het lijkt bijna een wonder:P


  Maak melding

 58. Dank jullie wel trouwens:D

  JanD, ik zeg maar zo, je moet doen wat je zelf wilt en waar je je eigen goed bij voelt…. Op het moment dat je je eigen niet meer goed voelt is het tijd om wat te doen;)


  Maak melding

 59. Natascha Wat een geweldig resultaat. 😀 Chapeau voor je doorzettingsvermogen. Het zal wel niet altijd zijn meegevallen met al die verlokkingen waar JanD en ik graag voor vallen.;)


  Maak melding

 60. Onze Derk nog niet opgedoken, zie ik. 😮 Ik hoop toch snel een levensteken van hem of Erica hier te zien, want blijft een heel vreemde zaak.


  Maak melding

 61. als er mensen zijn die denken dat wij(o.a.jan d. en ikke)de boel in de maling nemen,betreft derk moeten maar eens even niks meer tegen mij zeggen.ik word hier wel een beetje stront ziek van.ga lekker over je werk praten of ga touwtje springen,examens bespreken,maar niet deze ongein
  bah bah bah


  Maak melding

 62. Doeksen, niet zo boos. De dames zijn gewoon ongerust omdat ze het beste met derk en erica voor hebben. Ze bedoelen het niet zo verkeerd.  Maak melding

 63. He joh, Doeksen, ze zijn gewoon ongerust en halen zich – net als ik en jij – van alles in het hoofd. Het irritante van een virtueel contact is dat je niets kunt doen. Ik zou er maar niet zo boos om worden.:-*


  Maak melding

 64. @ Natas, 18:55 dank je. Ben niet snel jaloers, laten we zeggen nu “nog net niet” maar pfffffffffffff wat een discipline over zo’n lange periode ook…..nu vasthouden en zorgen dat het echt VOLTOOIDvt is. Geniet er maar van, terwijl ik net thuis ben en voldaan aan de 2e en laatste steenkouwe Grolsch zit te lurken…..ach, de 1e 2 van de week én het de verleiding van café ‘T Plein weerstaan en in onze beregezellige kantine ook geen skuimer gedronken PROOST! 😉


  Maak melding

 65. @ doeksen, we kennen elkaar niet dus is het lastig mij te vertrouwen. Maar nogmaals: als je mij zijn adres mailt ga ik alleen morgen na het werk nog bij hem aan. Dan heb ik het verdorie een week lang aangeboden……

  Wees er van overtuigd dat Derk de actie niet erg zou/zal vinden en daar zet ik vol zelfvertrouwen een krat kouwe Grolsch op.


  Maak melding

 66. je doet maar,ben namelijk niet zo opgevoed dat ik iemand z’n adres geef zoner hem daar van op de hoogte te stellen
  en drink je krols zelf maar op


  Maak melding

 67. ben ik wel dame.rij niet voor jan met de korte achtenaam naar genemuiden

  Doeksen, dat heb je niet eerder op het log verteld dat je bent wezen kijken. Alleen een mysterieuze tekst van “ben gehoord en heb gezien” oid. De mensen hier weten dat dus niet en gaan zich in hun ongerustheid vanalles in het hoofd halen. Wat zeggen jullie dan altijd: “loat goan”?


  Maak melding

 68. Daar heb je helemaal gelijk in en ook dat je Derk’s adres niet verstrekt, maar dat betekent wel dat niemand hier iets weet en daarom gaat gissen. Dat is – de dames een beetje kennend – niet als aanval op JanD en jou bedoeld, maar dat kunnen Ingrid en Eva zelf wel aangeven. Trek het je daarom maar niet persoonlijk aan. Nogmaals :-*


  Maak melding

 69. @Doeksen…Ik kan je garanderen, dat ik (en ik denk dat ik ook wel mag zeggen; wij) jou en JanD niet persoonlijk iets kwalijk nemen. Echt niet. Ik zou trouwens niet eens weten, wat we jullie nou kwalijk zouden moeten nemen???
  Ik maak me gewoon zorgen en haal me scenario’s in het hoofd.
  Ook ik had niet begrepen, dat je al bij Derk langsgeweest was. Begrijp ik nou, dat er niemand thuis was?

  Als het gaat om het prijsgeven van het adres van Derk… daarin moet ik je echt gelijk geven (sorry, Dick…).
  Wat ik (zeker van de afgelopen 7 dagen) van Derk geleerd heb is, dat hij anoniem wil blijven. Een emailadres geeft hij wel prijs, zijn naam ook nog wel, maar verder lijkt hij zeer selectief in wat hij prijsgeeft. Vrijwel niemand van ons (uitzonderingen op 1 hand te tellen) lijkt zijn adres te hebben en het lijkt mij, dat hij dat ook zo bedoeld heeft.
  Oftewel, ik vind de gok te groot om zn adres aan wie dan ook door te geven en daar steun ik Doeksen dan ook in.  Maak melding

 70. @Doeksen… ik lees nu pas je opmerking over in de maling nemen…
  Ja, das inderdaad ook een gedachte die ik heb gehad.
  Maar dat is zeker niet persoonlijk naar je gericht. Het is alleen zo’n rare situatie allemaal… Ik zou me verschrikkelijk verraden voelen, als ik me zorgen maak om Derk en het blijkt een lolletje te zijn. Om me voor mn eigen gevoelens te beschermen hield ik daar dan ook maar rekening mee…


  Maak melding

 71. Ik zou ”ben gehoord en gezien” opvatten als, hij heeft Derk gezien en gesproken maw, hij lef nog!;)

  Maar ook ik had dat niet zo begrepen…. Nu wel. Is voor mij dus klaar.

  Ik zeg goooeeiiiijeeeemorgen!:D


  Maak melding

 72. @ Eva: klopt:

  Wat ik (zeker van de afgelopen 7 dagen) van Derk geleerd heb is, dat hij anoniem wil blijven.

  Ff niet in de belangstelling en ik hoef de reden niet eens te weten.

  Met zijn naam en mailadres heeft hij voorheen gestrooid. Derk nodigde ook altijd iedereen (in elk geval Doeksen en mij) uit als we in de buurt waren…..helaas ben ik er dus nooit echt geweest. Maar: ik maak me geen zorgen. Lispelt iets met “wel voor hetere vuren gestaan”. 😉

  Tuurlijk BEGRIJP ik doeksen in het niet afstaan van het adres. Hij KENT me niet eens. Vind het wel uiterst vreemd dat Doeksen hier nu 2x raadselachtig heeft gemeld dat ie daar is geweest. Heb altijd zoiets van: wees duidelijk en geef antwoord op vragen of zeg nixxx. Zoveel mensen zoveel “instellingen”, natuurlijk.


  Maak melding

 73. Ik was diegene die mijn twijfels uitsprak over het “zoek”zijn van Derk.En de indruk had dat Doeksen ons een beetje in de maling nam.
  En dat Doeksen hier boos over is dat mag.
  Maar hij was diegene die erg vage antwoorden/opmerkingen maakte n.a.v. onze vragen.

  Bericht door doeksen, op 7 juni 2011 om 21:16
  ik ben gehoord,en heb gezien………

  Bericht door doeksen, op 7 juni 2011 om 21:16
  reageer maar

  En wanneer ik dan vraag, waarop moeten we reageren, krijg je geen antwoord.

  Hij was er dus blijkbaar wel mee bezig maar gaf geen rechtstreeks antwoord.
  En dan opeens boos zijn om dat ik twijfel over hetgeen er gaande is, vind ik vervelend. Wanneer je gezegd had ben er naar toe gereden, heb ze wel of niet gesproken, dan had ik niet getwijfeld, en wanneer je tegen Dick gezegd had, je krijgt van mij zijn adres niet, want ik weet niet of Derk dat op prijs stelt. Ook prima, maar door zelf zo vaag te posten, begon ik mijn twijfels te krijgen.
  En daar is niets mis mee vind ik, en daar mag een ieder anders over denken.

  verder zeg ik niks !!!!!!!!!!!  Maak melding

 74. Viel gisteravond laat nog in een programma over Cuby op rtv Drente, met o.a. B.Jolink, B.Hay. Het blijft schitterende muziek.

  Harry Muskee 70 jaar….

  RTV Drente : Vrijdag 10 juni 18.34 – ‘Jongens van het Noorden: Back Home’

  Een eerbetoon aan zanger Harry Muskee van Cuby + Blizzards die op 10 juni zijn zeventigste verjaardag viert. Verschillende Drentse artiesten spelen een nummer van de blueszanger, maar dan op eigen wijze.

  Deelnemende artiesten met het nummer:

  Shadow Creek Ramblers – Just for fun (1966)
  Bernard Gepken – Distant Smile (1967)
  I Kissed Charles – Another day, another road (1967)
  Dudettes – Window of my eyes (1968)
  Tangarine – Mama won’t you buy me a dream (2009)
  Martijje – Another Land (1967)
  De Keefmen – Things I remember (1966)

  zie ook http://www.thebluesman.nl


  Maak melding

 75. Kom net van de boorden van de Zuiderzee, strak tussen de unieke, betoverende stadjes Vollenhove en Blokzijl. Mocht spontaan mee (kwam goed uit ivm een systeempje dat uitgerekend vandaag down is)
  om te helpen. We vertrokken per punter vanaf 1 van onze paradepaardjes…Gemaaal Stroink….die grote met dat kanon er nog voor.

  Missie? Doordat een boer ons gemaal voor de zoveelste keer verstopte met gras, mocht ik van het technisch weer proeven :-* Met mijn stapschoentjes aan en zonder laarzen in het hoge gras heb ik me uitstekend als stadse mogen profileren tussen de plattelanders. Lachen en natuurlijk niet laten kennen bij het zware/lompe werk. Ook werd mijn gevoel voor veiligheid subtiel getest. Veel geleerd vanmorgen en verdeurie, ’t is nog maar 11:01 :D:D:D


  Maak melding

 76. Oeps, als je kwaad wil lezen zou je uit voorstaande post kunnen denken dat ik misschien wat tegen boeren heb. Nixxx is minder waar! Eigenlijk had dat “doordat….” dan ook vervangen moeten worden door “volgens mij zou het goed kunnen dat…..”. Ach, een kniesoor die daar op let. Zing nog vaak deze HITin gedachten mee! Genoot van Normaal-fans uit Nieuwleusen en Dalfsen op school en geniet van de ontnuchterende nuchterheid. Mooi Wark doet overigens ook mooi werk. Maar ik zie ze vooral als zelfstandig ondernemens die voor de maatschappij noodzakelijk werk verrichten. Denk aan de belangrijke bezigheid: eten 😉 Ervaar wel veel verschil in instelling tussen stadsen en boeren, maar da’s altijd geweldige l*lstof :):):)

  Maar wat zijn onze buitendienstmedewerkers (meestal niet uit de stad) stuk voor stuk vakmensen. Zie een provincie, gemeente, RWS, commerciële gegadigde, of wat dan ook…..dit soort taken dan ook niet zo snel overnemen.

  Iemand een mening?


  Maak melding

 77. ’t wordt tijd voor een paar stiefels, dick (breed inzetbaar!). En waar is de tijd dat je bij een boer op bezoek gaat, en meteen weer buiten?
  Eerst een kop koffie, dan nog een kop koffie, en dan pas ter zake komen. Daarna werklunch in Vollenhove; en dan weer naar Meppels. Ben je net op tijd voor de vrimibo;)


  Maak melding

 78. Haha Drama, ben net een Duitser wat dat betreft. De veiligheidslaarzen en -schoenen heb ik thuis. Kwam omdat dit een spontane acties was. Maar ben door de jaren heen regelmatig buiten wezen helpen met idd van alles. Laatst nog 2 dagen met een meetklus bij Witteveen.
  Bedankt voor je “breed inzetbaar” compliment. Da’s ook mijn kracht en dat wil ik graag zo houden. Het zal je vast niet verbazen dat ik al snel iets (een activiteit) saai vind. Heel toevallig heb ik woensdag mijn portfolio ingeleverd. Ben de 1e waterschapper (tenminste hier) die aan een Erkenning Verworven Competentie/traject meedoet. Koste erg veel moeite (zoek-, uitwerk en uitzoekwerk) maar stiekum genoot ik ook wel van het resultaat. Heb een afrondend gesprek met een leraar in de communicatie (die richting koos ik) over de portfolio die veel gegevens bevat over zeer uiteenlopende (vrijwillige) activiteiten gedurende mijn werkzame leven.

  Zal waarschijnlijk zijn-haar advies (die en of die cursus volgen) naast mij neerleggen en het levert me geen cent extra op…..het geeft mij wel een uitstekend beeld van mijn competenties en talenten. En dat was de bedoeling.


  Maak melding

 79. @dick, zorg dat je voorlopert blijft. Kijk uit met het niet opvolgen van adviezen: een cursus is nooit weg, en aan communicatie komt nooit een eind;)


  Maak melding

 80. Bedankt voor de tip van een (levens)ervaringsdeskundige. Grote klasse ook dat Eva en Dame nog weer aan de cursussen-opleidingen zijn geslagen. Weet het nog niet voor mezelf. Leer hier en op het onvolprezen weblogzwolle eigenlijk dagelijks ook behoorlijk bij en het grote voordeel is dat dat met de minst verspilde energie gaat. Oeps, moet dat woord van Dame op het politieke, ooit, nog opzoeken. >:(


  Maak melding

 81. 😮 De Heit heeft hand op de kont van een dame tijdens die belachelijke trip afgelopen week…en da’s misdragingen :o:o:o Agut, hoor het net over de radio maar het bericht komt toch niet van de TeleTroepToeTerT :'(


  Maak melding

 82. Natascha, las nog even berichten van gisteren. Sjapoo zeer diep af; mooi resultaat. Kilometer niet meenemen op (bij deze al vast prettig gewenste) vakantie;)


  Maak melding

 83. dr zijn een paar slimmerikken die Derk met ware naam en toenaam op hyves noemen al twijfel ik over de achternaam! Maar toch…>:(


  Maak melding

 84. Vanmorgen in de auto nog aan je gedacht Joppuh! Gary Moore – Still got the blues: da’s 1 van de niet zo heul veul singles die vrouw-dick et moi allebei gaaf vinden!!! Zij gaat vooral voor de sax….ja, ja ook voor de variant met een e wel hoor 😉


  Maak melding

 85. ja Dick, maar Still got the blues kump niet in aanmerking vör de bajes special. Tip: Ik heb n hilaaaaarische uitvoering van ca 11 min. van the Sensational Alex Harvey band, “framed”, oftewel “d’r in geluisd!”


  Maak melding

 86. 😉 “Still got the blues” klopt. Moest ook aan je denken omdat je toch eigenlijk van Blues houdt? Maar Blues heeft toch nogal uiteenlopende vormen?

  Probeer zoveel mogelijk mee te pikken vanavond, maar het wordt zeker de hele uitzending niet. Donders veel suc6 in elk geval en vooral enorm veel plezier!


  Maak melding

 87. Lekker lekker in de zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnn nu op de radio of heaven mag weten welke zendert (omdat de boysbandspecial op 3fm is): gezellig nummer :D:D:D

  o.a. Kings of Leon & Coldplay op PinkPoP :D:D:D


  Maak melding

 88. Ik neem zo een krolsje VRIEND. Proost alvast. Afgelopen week heb ik een snörfietse op de kop kunnen tikken maar krijg dat ding ’s morgens moeilijk aan de praat. Vanochtend heb ik wel 10 x moeten ………..


  Maak melding

 89. jan d. je hebt de ukkies zeker alwel op hé

  Zeker VRIEND Doeksen, vanmiddag net de laatste glaasjes gehad, dus beide kruikjes zijn OP.:(


  Maak melding

 90. Op het staion Deventer speelde Hubble OrkaStar uit Zwolle. dit vind ik op hun facebook:

  Hubble Orkestar is een nieuwe akoestische formatie uit Zwolle die een feestje niet schuwt! Gewapend met gitaren, driestemmige zang, accordeon en trompet, gedragen door contrabas en een loeistrakke eenmans ritmesectie, openen ze de aanval op jouw muzikale hart.

  Acoustic roots, balkan, swing ?? van straatmuziek tot wereldmuziek ?? deze band met brede blik voelt zich thuis van restaurant tot festival. Originele tunes met een scherpe blik op de wereld, pakkend, dansbaar

  Hardstikke leuk om zo de tijd te doden tot de trein komt. Op 6 juli staan ze op het Grote Kerkplein, echt de moeite waard om er even naar toe te gaan.


  Maak melding

 91. In het echt nog leuker. hele bijzonder wanneer je het perron betreedt dat er dan opeens een groep hel professioneel staat te spelen. Een gitaa, trompet, chello en zang. Klonk geweldig. je ziet iedereen vrolijk(er) worden.


  Maak melding

 92. Nog steeds geen nieuws van onze vriend, zie ik. Ik hoop toch echt dat hij zich dit weekend weer meldt, want het legt wel een beetje een grauwsluier over het log, vind ik.


  Maak melding

 93. Nee, dat begrijp ik Jan. je maakt je dan toch ongerust, net zoals wij allemaal nu op dit moment ook nog. Volgens mij heeft nog niemand iets gehoord van hem.


  Maak melding

 94. Gisteravond best in mezelf moeten lachen 😀

  Ik was op stap met de gitarist van de band en zat even de notificatiemailtjes van weblog Zwolle door te lezen. Over de neergeschoten persoon aan de Sumatrastraat…

  Is het slachtoffer nu ook weer een buitenlander?

  Dat is niet relevant

  Heel erg wat er hier gebeurd is

  Nationaliteit maakt niet uit; er waren zelfs spelende kinderen op straat!

  En meer van dat soort reacties… maar op een gegeven moment werd het wel héél raar!
  Ik las de volgende reacties:

  Ik dacht:”Huh?!? Welke dwaas gaat daar nu een video van maken?!?”
  Het volgende brak bijna mijn klomp!

  Jammer dat dit niet eerder aangekodigd werd, dan had ik (en anderen) nog kunnen gaan kijken

  GRRRR -wissikooknie >:(>:(>:(>:(
  Jammer dat ik dat heb moeten missen – prachtig gezicht. Zo samengebracht in stukjes prachtige techniek. Brug+trein = smullen 🙂

  Bij Brug+Trein=smullen viel voor mij het kwartje pas… ik was twee notificatiemails door elkaar aan het halen. Die laatste gingen over de stoomlocomotief die de laatste rit over de IJsselbrug heeft gemaakt! 🙂


  Maak melding

 95. Bericht door Joppuh, op 10 juni 2011 om 14:36
  dr zijn een paar slimmerikken die Derk met ware naam en toenaam op hyves noemen al twijfel ik over de achternaam! Maar toch…

  Wat een raar verhaal: zijn dat mensen van hier? Maar er zijn er toch maar een paar die Derk’s voor- én achternaam kennen?


  Maak melding

 96. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Ik zou wel graag willen dat er iemand klaarheid brengt in het mysterie van de plotselinge afwezigheid van Derk.


  Maak melding

 97. Het zijn niet allemaal langslapers hier, Doeksen! Als laatste afsluiten en als eerste posten, da’s ook een medaille waard.


  Maak melding

 98. Praxix, Förmido of Doeland Dame? Of Blokker, dat lijkt me echt n zaak voor zoiets. En verder zou ik ook wel graag nieuws over Derk willen horen/lezen.


  Maak melding

 99. Ik ben er al uit, Joppuh, ik heb de beste ijzerhandel van Zwolle even gebeld en ja, Van Rossum heeft er nog een paar liggen. Het heet trouwens ‘vlaggenstokhouder’. Weer wat geleerd.


  Maak melding

 100. Ik moet bij het kopen van een vlag natuurlijk ook wel uitkijken dat ik niet die NSB-vlag aanschaf, waar de PVV zich laatst mee vergaloppeerde, maar ik neem aan dat je die vlag alleen in een ‘speciaalzaak’ 😉 kunt aanschaffen en daar durf ik toch niet naar binnen.


  Maak melding

 101. en geen enkel aanknopingspunt.:o Ik volg het nieuws over en uit Genemuiden al de hele week, maar zie niets wat over hem kan gaan. Ook Erica laat zich niet horen. Vreemd is het, heel vreemd en ook verontrustend, ondanks de opwekkende praat van Natascha.:(


  Maak melding

 102. @ Dame, goeiemorgen!

  Ik hoop toch echt dat hij zich dit weekend weer meldt

  Wat denk je zelf? Wat voor leuks zetten we er op dat we morgen heel wat meer weten?


  Maak melding

 103. @ Dame

  Wat een raar verhaal: zijn dat mensen van hier? Maar er zijn er toch maar een paar die Derk’s voor- én achternaam kennen?

  Zeker zijn voornaam is algemeen bekend en mee gestrooid. Achternaam is ook wel een paar keer mee gestrooid, maar ik kan ze lastig onthouden. Misschien omdat ik namen niet belangrijk genoeg vind. Moet daar eigenlijk wel wat aan doen.


  Maak melding

 104. Mijn inzet mbt Derk is 10:46 of 10:53. Onze Derk heeft nog nooit in zeum sloot’n tegelijk gelopen en is immer in voor een stunt. Kump goed! 8)


  Maak melding

 105. Teiland was erg leuk,de kater kreeg ik deze week pas,heb mij zelden zo slecht gevoeld ,zal vandaag beslist niet beter worden8)


  Maak melding

 106. @ Joppuh, is het goed gegaan gister? Heb helaas helemaal nixxx gehoord. Was alleen thuis. Beide zonen waren naar A1-kampioenschap…..kleine dame is al even slecht te temmen als haar vader maar was gelukkig wel weg….en vrouw-dick was tot laat bij heur zus:

  Eigen muziek avond….genoten! De Dijk, Blof, U2, Meeuwis met vrienden van vroeger, Simple Minds, Cure, Marley etc etc én da’s best gaaf en vele malen beter dan de RTV TWENTE-versie….op KPN-tv oid: Beelden van NL-plaatsen uiterst goed in beeld gebracht begeleid door goede, bijzonder passende, muziek. Was van plan de reguliere radio te luisteren maar wat een gel*l op 3fm/538/Q etc: snel uitgelust!

  Overigens in november komt BLOF naar de IJSSELHALLEN :D:D:D:D:D


  Maak melding

 107. Bericht door Dame, op 11 juni 2011 om 10:15
  Ha, Taalpurist, ook goedemorgen.

  Bericht door De Taalpurist, op 11 juni 2011 om 10:36
  Ik ben er en niemand zegt wat

  Bedankt, Taalpurist, tel ik niet meer mee?:(


  Maak melding

 108. Bericht door De Taalpurist, op 11 juni 2011 om 11:03
  Teiland was erg leuk,de kater kreeg ik deze week pas,heb mij zelden zo slecht gevoeld ,zal vandaag beslist niet beter worden

  Dan zou ik het vanavond maar bij een sapje houden, Taalpurist.:P


  Maak melding

 109. Dus JanD, check volgende week de halve marathon, alleen maar fijne strijkjes met iets van “Run’ dan wel “running” in de songtitels, heb er al n dikke 100 klaar liggen!

  Now playing @thuus “Run if you can” – Accept!


  Maak melding

 110. Eens JanD, speculeren doen we allemaal, maar besef wel dat er altijd een andere waarheid kan zijn en beschuldig niemand hier.>:(


  Maak melding

 111. @ Dame, mijn reactie op 11:20 is op mijn verzoek bliksemsnel door de Amin verwijderd. Had namelijk in een link een totaal ander onderwerp geplakt….waarschijnlijk daarvoor geplakt. Zodat de reactie niet meer te lezen was. Hoop dat jij em nog wel gelezen hebt?


  Maak melding

 112. Nee, Dick ik heb het niet gelezen. Als het van belang is en hier niet op kan, kun je me ook mailen. k ben namelijk wel benieuwd.


  Maak melding

 113. Ik begrijp, dat we ons allemaal zorgen maken (ik ook) over Derk, maar misschien is het beter om ons even op andere dingen te concentreren op dit log. We voeden elkaar met speculaties en we worden er allemaal nog naarder van…
  Hij komt vanzelf weer op het log terug als hij de mogelijkheid/behoefte heeft.


  Maak melding

 114. Die >:( was in aansluiting op de reactie van JanD, Dick. Weet je, naar Genemuiden toegaan en kijken kan licht in de duisternis brengen, maar het tegendeel kan natuurlijk ook het geval zijn. Misschien is daar niets te zien of ontdekken. We kunnen toch moeilijk zelf gaan rechercheren en navraag in de buurt gaan doen?


  Maak melding

 115. Bericht door dick, op 11 juni 2011 om 11:45
  @ Dame, klopt post 11:42? Dus je komt vanavond?

  Je spreekt in raadselen, Dick. Waar moet ik vanavond komen?


  Maak melding

 116. dame bedankt voor die prachtige plak,ik ga hem echt opspelden vanavond
  mijn log VRIEND(en) zullen wel kijken hahahaha
  dank


  Maak melding

 117. Derk is vanavond ook uitgenodigd voor de Zaterdagnachtkoorts in Hedon. Ook hier verder geen reactie van zijn kant.

  We hadden wel veel meer aanmeldingen van Chat Log – bezoekers verwacht voor de WLZ Meeting, maar dat was een misrekening. Jullie opereren het liefst anoniem 😉


  Maak melding

 118. @ Eva, maak me dus tot morgen geen zorgen. Vind het wel vreemd dat mensen die meer weten schijnbaar nixxx willen zeggen en er over heen l*llen. Heb vanaf maandag of dinsdag aangeboden er langs te rijden, niemand reageert. Ook prima: niet druk over maken! Kom je vanavond ook?


  Maak melding

 119. @ doeks idd time is on my site en ik vind het belangrijker dan “geld” bijvoorbeeld. Hou van goed lezen en luisteren zoals nu naar Spijkers met Koppen.

  Maar wat moet goed en hoe gelezen worden?


  Maak melding

 120. @ Dame:

  Misschien is daar niets te zien of ontdekken.

  Dan weet je dat! Nu weet je nixxx.

  We kunnen toch moeilijk zelf gaan rechercheren en navraag in de buurt gaan doen?

  * UITGESLOTEN idd


  Maak melding

 121. @ Admin, dit mag wel eens gezegd worden

  We hadden wel veel meer aanmeldingen van Chat Log – bezoekers verwacht voor de WLZ Meeting, maar dat was een misrekening. Jullie opereren het liefst anoniem

  maar wil je mij er niet in betrekken 😉


  Maak melding

 122. Sorry Markel, dat doe ik wel een vaker op deze wijze om snel ergens antwoord op te kunnen geven.

  ==========

  Gevat

  Het was een positief iets, en zeker niet verkeerd bedoeld.

  Zal het niet weer bij je doen.


  Maak melding

Reageer