Het weer: van tijd tot tijd buien

Zwolle – Maandag staat er een matige wind uit overwegend westelijke richting. Het is overwegend bewolkt en van tijd tot tijd vallen er buien. In het oosten is er daarbij nog kans op onweer. Het wordt maximaal 16 graden op de Wadden en in het noordwesten, in het binnenland wordt het maximaal 21 graden.

05-06-2011_weerfoto__wilhelminasingel_.jpg
Wilhelminasingel

Dinsdagochtend is het droog en in het noorden kan de zon even schijnen. Vanuit het zuiden trekt er een storing over het land, waardoor de bewolking al snel toeneemt. In de loop van de middag trekt een gebied met actieve buien vanuit het zuiden over het land. Lokaal kan het weer onweren. De temperaturen liggen iets hoger dan op maandag: het wordt 18 tot 23 graden. Ook de dagen na dinsdag blijft het wisselvallig. Er is veel bewolking, maar af en toe ook zon en de kans op buien is droog. De middagtemperatuur ligt rond 20 graden, wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Haha klopt Wimpie, ben overigens absoluut een échte Zwollenaar. Maar ken de stad niet op mijn duimpie, mijn vader kent zelfs alle nieuwe straatnamen. Twijfelde zelfs even voor ik dit postte. Dacht, zal ik het eerst opzoeken? Nee, kwetsbaar opstellen 😉 Je begrijpt toch wel waarom ik aan de Veerallee dacht (en het blijft een markante wijk)….juist: Wilhemina: let maar eens op de straatnamen aldaar. Bedankt voor de snelheid en (wel) skerpte!


    Maak melding

  2. Je schrijft het zelf: je Zwollenaar zijn heeft nixxx te maken met het kunnen onthouden en plaatsen van de straatnamen. Wel een prettige eigenschap; zo goed namen kunnen onthouden.

    Hoe vind je overigens dat Zwolle zich tot ‘Asselt verhoudt?


    Maak melding

Reageer