Op jacht naar de nieuwe Herman Brood.

Zwolle – Nog maar één week kunnen zangers en bands die denken Herman Brood te kunnen evenaren zich opgeven voor de contest “Van Eigen Bodem op zoek naar de Nieuwe Herman Brood”

image001.jpg

Festival Van Eigen Bodem in Zwolle gaat in samenwerking met Poppodium Hedon en Brood-manager Koos van Dijk op jacht naar de nieuwe Herman Brood. De grootste zanger die Zwolle, de thuisstad van het achtjarig Van Eigen Bodem, ooit heeft voortgebracht.

Insteek van de zoektocht is het brengen van een ode aan de Zwolse zanger die helaas 10 jaar geleden veel te vroeg uit het leven stapte. Dit samen met zijn 65e verjaardag die hij dit jaar op 5 november gevierd zou hebben heeft het populaire Van Eigen Bodem festival op het idee gebracht eenmalig een unieke ‘brood’ versie van het festival te brengen. Van Eigen Bodem vindt zaterdag 9 juli plaats in Zwolle.

Bands en zangers kunnen zich nog tot aanstaande maandag inschrijven om mee te doen aan de voorronde in heet weekend van 25 en 26 juni aanstaande.

Bands en zangers die denken Herman Broods repertoire goed te beheersen dagen wij hierbij uit om zich in te schrijven voor de contest. Dit kan door het toesturen van een inschrijfformulier en biografie. Meer informatie vindt men op de site www.vaneigenbodem.nl. Een professionele jury, onder voorzitterschap Koos van Dijk himself, zal de inschrijvers beoordelen. Drie van hen zullen zaterdag 9 juli in de middag de finale spelen.

De uiteindelijke winnaar zal ’s avonds op het festival optreden met de originele Wild Romance. Daarnaast ontvangt de winnaar een uniek prijzenpakket.

Artikel delen:

Reageer