Ook in de maand juni gratis basketballen bij Be-Quick

Zwolle – In de maand mei konden belangstellenden al gratis komen basketballen bij Be-Quick ’28 in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat. De maand juni is hier aan toegevoegd.

Op 7, 14, 21 en 28 juni krijg je de gelegenheid om kennis te maken met basketbal. De vereniging heeft voldoende ruimte voor nieuwe leden bij zowel de dames- als de herenteams. Ook jeugd is van harte welkom. Voor deze groep wordt een aparte training georganiseerd. Jeugdbasketbaltraining start om 19:00 en Seniorentraining start om 20.00 uur. De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat, Zwolle. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgave is niet nodig.

Wil je meer weten over basketbal, Be-Quick ‘28 of de proeftrainingen? Stuur een mailtje naar info@bequick.net. Bellen kan ook: Bram Vermeer, tel. 06-45460510 (na 15.00 uur).

Be-Quick ’28 is een Zwolse basketbalvereniging met drie herenteams en een damesteam. De vereniging heeft een voltallig bestuur, coaches, trainers en actieve leden. Naast basketballen op verschillende speelniveaus is ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk aspect binnen Be-Quick ‘28.

Artikel delen:

Reageer