Greijdanus klaar voor ‘Grote Avond’

Zwolle – Leerlingen en docenten van Greijdanus Zwolle zijn klaar voor de jaarlijkse ‘Grote Avond’. De toneelvoorstelling heet ‘Imagine…’ Dinsdagmiddag werd de generale repetitie gehouden voor drie avonden toneel in Theater Odeon.

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_6.jpg

Greijdanus vindt cultuur erg belangrijk en investeert graag in dit voor de school zo belangrijke evenement. Leerlingen en docenten werken gedurende het schooljaar aan de productie. Het stuk is geschreven door de docenten Marchella en Hans Das. De laatste regisseert ook, samen met collega Reinout Boxman. Van audities tot repetities, van kleding tot decor, voor of achter de schermen; tijd, creativiteit en talent worden ten volle ingezet. ‘Imagine…’ is een bijzonder afwisselende voorstelling, met humor én inhoud! Een avond met toneel, muziek vanuit de orkestbak, zang en dans. Komt dat zien!

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_3.jpg

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_4.jpg

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_5.jpg

Imagine … je bent op zoek naar iets spannends, iets wat een kick geeft en waarmee je nog geld kunt verdienen ook. Een groep jongeren meldt zich daarom aan voor een wetenschappelijk onderzoek in een betrouwbare kliniek. In het begin vindt iedereen de testjes wel leuk, maar de grap is er snel vanaf als het onderzoek steeds heftiger wordt. Is de proef wel zo onschuldig? Wat wil de arts uit de kliniek precies bereiken? Heeft zij de touwtjes eigenlijk wel zelf in handen?

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_1.jpg

Kaarten kosten 5 euro en zijn te bestellen op www.greijdanus.nl/imagine of op 7, 8 en 9 juni verkrijgbaar aan de kassa bij Theater Odeon. Aanvang: 19.30 uur.

07-06-2011_de_grote_avond_toneel_door_stud._greijdanus_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Gister de voorstelling gespeeld en het was echt super om te doen! En volgens mij vond iedereen die gekomen was het ook leuk:).
    Kaarten zijn helaas niet meer te koop omdat de laatste twee voorstellingen zijn uitverkocht.


    Maak melding

Reageer