Zwols Kampioenschap Voetbal A1

Zwolle – De Stichting Zwols Kampioenschap Voetbal (SZKV) organiseert van 7 juni tot en met 17 juni voor de derde keer het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1 junioren. Dinsdagavond gingen de eerste wedstrijden van start. Er waren twee gelijke spelen. CSV’28 won van de Zwolsche Boys. Be Quick’28 veegde SVI met maar liefst 6-0 van de mat!

zkv_15-1.jpg
VV Berkum blij met gelijkmaker tegen WVF… 

Deze derde editie belooft er weer één van hoog niveau te worden. Acht clubs uit Zwolle zullen met hun A1-elftal vertegenwoordigd zijn op het sportpark van VV Berkum, waar het toernooi dit keer plaats heeft. In tegenstelling tot vorig jaar ontbreekt SV Zwolle, dat dit seizoen niet over een A1-elftal beschikt. In poule A spelen de teams van HTC, ZAC, Be Quick ’28 en SVI. In poule B strijden Berkum, WVF, CSV ‘28 en Zwolsche Boys tegen elkaar. Dinsdag troffen HTC – ZAC (2-2) , VV Berkum-WVF (4-4), Be Quick’28-SVI (6-0), CSV’28-Zwolsche Boys (3-1) elkaar. Be Quick’28 en CSV’28 voeren hun poule aan. De volgende poulewedstrijden worden op 10 en 14 juni gespeeld. De finalewedstrijden zijn op vrijdag 17 juni. Op alle avonden starten de eerste wedstrijden om 18.30 uur.

zkv_12-1.jpg
HTC – ZAC 

zkv_9-1.jpg

zkv_10-1.jpg

zkv_1-1.jpg

zkv_2-1.jpg

zkv_3-1.jpg

zkv_4-1.jpg

zkv_8-1.jpg

zkv_11-1.jpg

zkv_13-1.jpg

zkv_14-1.jpg

zkv_17-1.jpg

zkv_16-1.jpg 
De trainer van VV Berkum (tweede van rechts) wordt weggestuurd na commentaar op de scheidsrechter… 

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Mooie foto’s Harry! Wonderlijke pot van WVF hoorde ik…van 1-4 voor tot 4-4. Men lispelde iets over wissels, maar dat kan ik me van zo’n top-trainerts-duo niet voorstellen 😮 Gewoon die 2 andere potjes winnen en tegen BQ in de finale. Heb al gezegd dat ik alleen de finale kom kijken.

  Er was redelijk veel volk hoorde ik?


  Maak melding

 2. Willem, dat geloof ik niet want dat heb ik gechecked, of zou mijn bron hebben staan slapen wegdromen >:(>:(>:( Goed mogelijk want het is een zoon van onderbovengetekende.


  Maak melding

 3. Ik heb leuke wedstrijden gezien dinsdagavond. Veel inzet en een behoorlijke kwaliteit, maar ook fanatiek en hier en daar zelfs agressief.


  Maak melding

Reageer