Doe mee aan Duurzame Dinsdag!

Zwolle – Loop je rond met een duurzaam idee of een innovatieve oplossing? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag en maak kans op daadwerkelijke realisering van jouw idee! Iedereen, particulieren, bedrijven, verenigingen of overheden, kan tot 15 juli zijn of haar initiatief indienen op www.duurzamedinsdag.nl.

Duurzame Dinsdag wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd. Op de eerste dinsdag van september, dit jaar dus op 6 september, overhandigt de milieuorganisatie een koffer vol met duurzame ideeën aan het kabinet. Ook jouw idee kan in de koffer. Je maakt dan kans op een Duurzaam lintje en een stimuleringsprijs van 5.000 euro. Vorig jaar won het Overijsselse bedrijf Norm-teq de eerste prijs en kreeg daarmee veel bekendheid.

Duurzame datingavonden in Zwolle en Enschede

Om te zorgen dat het niet bij een idee blijft, organiseert Natuur en Milieu Overijssel een Duurzame datingavond in Zwolle en Enschede. Daarbij koppelt de organisatie uw idee aan organisaties en experts die kunnen helpen uw idee te realiseren. De organisatie van Duurzame Dinsdag in Overijssel is in handen van Natuur en Milieu Overijssel en is mede mogelijk dankzij de medewerking van de provincie Overijssel en de gemeenten Enschede en Zwolle.

Artikel delen:

Reageer