Geheime locatie voor Groeilamp

Zwolle – Woelmuis Producties presenteert in samenwerking met InDeKringloop.nl en Studentertainment op vrijdag 17 juni de tweede editie van Groeilamp in Zwolle. De line up bestaat deze editie uit Chayah van Diermen, Marten de Paepe en Het Gloren.

Groeilamp zet sinds januari 2010 luistermuziek in de schijnwerpers op geheime en unieke locaties in Erica (Drenthe). Sinds april vindt er ook eens in de paar maanden een Groeilamp in Zwolle plaats. Er is geen podium en de muziek wordt akoestisch gespeeld, waardoor elke show intiem en knus is. Laat je betoveren! De eerste editie van Groeilamp Zwolle vond plaats op 27 april en was een groot succes. Bezoekers kochten een kaartje, maar wisten tot op de dag van het optreden niet waar het plaats zou vinden. Om middernacht kregen ze een berichtje waar Groeilamp die dag plaats zou vinden. De geheime locatie bleek uiteindelijk de zolder van het Dominicanenklooster. De bezoekers waren laaiend enthousiast en de editie was bijna uitverkocht.

De locatie van Groeilamp #11 op vrijdag 17 juni is wederom erg bijzonder. De line up bestaat deze editie uit Chayah van Diermen, Marten de Paepe en Het Gloren.

Chayah van Diermen

De Zwolse Chayah is pas vijftien jaar oud en is al van kinds af aan verkocht aan zingen en gitaarspelen. Dit jaar won ze de derde prijs bij de Kunstbende Overijssel in de categorie Muziek. Met haar zoete, zachte stem, gitaarspel en zelfgeschreven liedjes weet Chayah een betoverende sfeer neer te zetten.

Marten de Paepe

Marten de Paepe maakt muziek op het snijvlak van folk en pop. Hij speelt met gevoel voor traditie, zonder het heden uit het oog te verliezen. Zijn muziek is ouderwets en toonaangevend tegelijkertijd.

Het Gloren

Het Gloren is een muziekproject rondom Floris Schrama, die in verschillende formaties en als ‘eenzame troubadour’ al veel podia in Nederland heeft beklommen. Hij experimenteert met de Nederlandse taal. De overzeeballade, een klaagzang, kleine liedjes en grote gebaren over dingen die gaan zoals ze gaan.

Informatie

Locatie is geheim / aanvang 20:00 / entree € 10,00 / Reserveer via arjanbrandsma@gmail.com (Reserveren is noodzakelijk!)Deze editie is plaats voor maximaal 50 bezoekers. Let op! Voorgaande edities waren snel uitverkocht.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Nou, wie in elk geval een topper is, dat is Chayah! Zingt echt ontzettend mooi! En is een leuke meid, wat wil je nog meer van een artieste? 😉
    Ze kan nog wel eens de verrassing van Zwolle worden in de nabije toekomst!
    Zet ‘m op, Chayah!


    Maak melding

Reageer