Tien jaar Pasar Malam Bali Zwolle

Het traditionele familie-evenement, de Pasar Malam Bali, wordt dit jaar van vrijdag 6 tot en met maandag 9 april in de IJsselhallen Zwolle gehouden. Dat betekent één extra pasardag omdat dit kleurrijke oosterse evenement in 2007 voor de 10e keer wordt gehouden. Organisator Henry Rudölph van de Pasar Malam Bali, die ieder jaar met de Pasen wordt gehouden in de Zwolse IJsselhallen, heeft er dit jaar opnieuw alles aan gedaan om het publiek te laten genieten van allerlei verrassende optredens.

Onder het motto it’s pasartime, it’s showtime is er een gevarieerd aanbod van artiesten. Anneke Grönloh, Blue Diamond Riem de Wolff, tante Lien, Rudy van Dalm, Ben en Carmen Steneker, diverse bands en vele anderen. De organisatie is erin geslaagd om veel artiesten uit het verleden in een artiestenreünie nogmaals op het Zwolse podium te krijgen. Op het kleine culturele podium is ook van alles te beleven: Indische sprookjes, de Tempo Doelloos Quiz, workshops Indonesische dansen (o.a. Poco Poco), allerlei kinderprogramma’s en ga zo maar door.

En ooit een Bali-truffel geproefd ? Vast niet, want deze overheerlijke bonbon is speciaal voor de Pasar Malam Bali gemaakt en is voor het eerst op de pasar in Zwolle te proeven ! Pasar Malam Bali heeft een prachtig full-color tijdschrift uitgegeven onder de naam Kabar waar veel mooie artikelen in staan over de Paaspasar in Zwolle. Bezoekers krijgen de Kabar gratis. Pasar Malam Bali, IJsselhallen, Zwolle van vrijdag 6 tot en met maandag 9 april: hét paasevenement voor jong & oud!

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Kijken en geen waar voor je geld krijgen, veel duur geworden en de shows vallen mij elk jaar weer tegen. Behalve die ene molukse dag dan, maar voor de rest valt het mij steeds meer tegen.
  Nog een paar jaar en de pasar is misschien verleden tijd. ik zie liever een markt waar alle landen vertegenwoordigd worden, dan betaal je tenminste een leuke prijs voor wat aparts te eten.


  Maak melding

 2. Ik ben dit jaar (nog) niet geweest, maar vorig jaar viel het me wat tegen. Weinig standjes met verschillende koopwaar of dingen die je kon bezichtigen. Wel lekkere gerechten en hapjes! Echter geen dingen waar ik in de toko’s niet voor terecht kan (gelukkig ook maar voor wat betreft die hapjes ;)).


  Maak melding

 3. beste pasar belangstellenden,

  elk jaar zijn er 160 staanplaatsen non food en 15 staanplaatsen food op de
  pasar malam bali, is dat weinig??

  entertainment(shows)was matig?, pasar malam bali is de pasar met de meeste artiesten op het ook grootste podium in nederland.

  bij ons betaalt u geen ?? 15,00 entree en dure parkeergelden.
  vanaf 2002 t/m 2007 is de entreeprijs ?? 8,50 gebleven terwijl de exploitatiekosten elk jaar verhoogd zijn (dus simpel niet duurder geworden)

  mijnheer john, bent u alle vier dagen op de pasar geweest, dat u de molukse dag alleen goed vond?

  wij zullen in 2008 onze entreeprijzen handhaven(?? 8,50)en hebben nu al veel nieuwe ideeën ontwikkeld en gaan zoals voorafgaande jaren in 2008
  weer een mooi cultureel evenement van hoge kwaliteit organiseren(dus geen markt)

  bent u zwollenaar en u heeft leuke ideeën of suggesties en u vindt dat pasar malam bali-zwolle ” het evenement ” in nederland moet worden, bel ons dan.

  voor reacties kunt u bellen met 038 45 33 272 en vragen naar henri rudölph.

  sampai ketemu lagi
  tot ziens


  Maak melding

 4. Natuurlijk,
  veel goedkoper dan de rest van nederland. Wij weten allebei dat wanneer in zwolle de prijs van 15 euro gevraagd word de pasar in zwolle langzaam maar zeker doodbloed, Noem ook eens de aantallen die komen in de afgelopen jaren?Heb je de prijzen bij elke kraam gezien en de kosten van een bakje rijst? En wat zijn die niet dure parkeerprijzen voor jou dan? 160 kraampjes nonfood vind ik moeilijk te geloven tenzij mijn bewering waar is en dat is dat alle veel te dure kraampjes op elkaar lijken.Je noemt wel aantallen,maar inversteer maar
  eens in kwaliteit ipv alle wannabe lonnies.
  en joop, ga jij er nog heen dan? dan ben je ineens niet meer zo rechts hé, ohnee rechtdoorzee hé?hahahaha, prutser.


  Maak melding

Reageer