Afscheidsshirt Oosterenkstadion bij FC Zwolle te koop

FC Zwolle heeft in samenwerking met de Supportersclub en de FCZ Tifosi een uniek afscheidsshirt van het Oosterenkstadion ontworpen. Dit shirt zal op 20 april verkocht gaan worden tijdens het historische afscheidsduel van het Oosterenkstadion. Op de wedstrijddag zal het shirt verkocht worden voor €12,50.


Meer informatie op FC Zwolle.nl

Voor de mensen die niet kunnen wachten tot 20 april, zal het shirt vanaf 14 april verkrijgbaar zijn op het kantoor van FC Zwolle. De voorinschrijving is per direct gestart en het shirt kost in de voorverkoop slechts €10,-. Door een mailtje met je naam, adres en maat te sturen naar info@fczwolle.nl   weet u zeker dat u in het bezit raakt van het afscheidsshirt dat in gelimiteerde oplage gemaakt zal worden! Het shirt kunt u vervolgens vanaf 14 april afhalen op het kantoor van FC Zwolle.

Op de voorzijde van het shirt staan 6 foto’s van verschillende tijdsperiodes uit de geschiedenis van FC Zwolle en PEC Zwolle. Op de achterkant van het shirt staat de tekst van het speciale Oosterenkstadion afscheidslied. Dit lied zal zijn première krijgen in de rust van de wedstrijd FC Zwolle – De Graafschap.  

supporters die deze wedstrijd gaan bezoeken kunnen alvast de tekst uit hun hoofd leren en zo op 20 April uit volle borst vanaf de tribunes mee gaan zingen! ‘Lees verder’ voor de tekst!

Geen hemel in de blauwe hel

Mooie oude provinciestad

Zo groen van de natuur

Mooie oude provinciestad

Met je spiegel, van cultuur

Oude stad van de kleine man

Die niet zonder het voetbal kan

Refrein:

En de geest van Boys en PEC

Speelt in het Oosterenk mee

Groen werd ingeruild voor blauw

Het is Fc Zwolle…. waar ik zo van hou

Israël en Theo de Tank

Historie werd geschreven

Daar, in het Oosterenk

De toekomst die blijft leven

Ja… de Ceintuurbaan

Zullen we telkens heen blijven gaan

Refrein:

En elk team, dat hier nu komt

Weet het wordt hier zwaar

Want dit, dit is toch onze grond

Tegen ons maak je niet zoveel klaar

De tegenstander weet het snel…

‘T is geen hemel in de blauwe hel

Artikel delen:

Reageer